Bet gera knyga Mikrobangų Inžinerija

"Fondų ir mikrobangų technikos" tai turi skaityti "hardcore mikrobangų!

Jūsų klausimas, atrodo, yra labai bendro pobūdžio - mikrobangų technikos yra platus ir temą kaip inžinerinių pati ir turi būti tobulinamos.Tai daugiausia priklauso nuo to, ką jums reikia tai.Jei vėl su passives - vėliau - kas passives - transission linijų ar Susitelkusius?Jei tai Susitelkusius - Collin ir Gaisras padės jums niekur - bet perdavimo linijų jie tikriausiai bus naudojamos geriausios - Gaisras yra labiau panašus į inžinerijos o COLLIN texbook daugiau teorinių ir, mano nuomone, šiek tiek oudated.Vėlgi, jei turite žinių apie Electromagnetics abu tekstai darys.Apie passives - geriau ieškoti kitur.
Dabar - ką daryti, jei norite dizaino Aktyvūs mikrobangų grandinių po visus mikrobangų inžinerija yra ne tik apie bangolaidžius,
ar ne.
Tada retai rasti ką nors geriau nei Pavio, Vendelin ir Rohde šiuo klausimu (John Wiley).Tai puiki tekstą ir duos jums gali "clues" gero dizaino praktika - skirtingai nei knygoje Newkirk ir Rohde, kad yra baisiausias jei ne daugiau pasakyti.
Todėl, kad bandoma apibrėžti, ką jums reikia knygos - kas savo fonas ir rasite dažniausiai nieko Tekti.

i rekomenduoti gaisras ir CollinParašytas po 19 minučių:Šiame projekte mes ištirti dažnio išlaikomais scattering parametrai yra L-formos lygiagrečiai plokštelės bangolaidžio.Mes apskaičiuojama E ir H srityse bei įtampos signalo naudojant 2-dimensional FDTD.Be to mes panaudojome sąvoka sugeria sienos reikalavimus.Apskaičiuoti sklaidos parametrus, mes perduoti dažnumas atsižvelgiant į FFT laiko domeno įtampos.

II projektas

Patikrinti, ar galite padėti http://www.engineersbookshop.com/microwave_engineering_books.htm
iki

Norėčiau taip pat pasakyti, kad Gaisras yra geras pasirinkimas.Check out Cheng už gerą pamatai nors.

Mikrobangų Inžinerija pateikė David M. Gaisras yra vienas Aš naudoju mano knygoje mano absolventai laipsnis metu.Tačiau mes taip pat naudojant "RD ir mikrobangų vadovas pagal Mike Golio".
Nuoroda į Mike Golio's ebook yra:

http://www.electromania.ro/download/carti//index.php?act=download&id=22

Tai bus naudinga, kai sunku suprasti Gaisras.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back