BB0703 PICKit2 su Buck / didinti grandinės ir modernus 256 EEPROM

Kai klausimas 18F97J60 dalių dėl V2.60:
Citata:

Manau su 18F97J60 parama problema buvo įvesta nauja 2,60 versija - ty keisti sumažinti J serijos programavimo kartus sukėlė problemų su šiuo prietaisu.
Kadangi pakeitimai buvo prie įrenginio failą, prasminga vyresni prietaisas failas darbai.
Tai bus ištaisyti kitame prietaise bylos atnaujinimo.

Naujas V2.60 spaudai atrodo taip pat turės įtakos kai kurių kitų dalių, tokių kaip: "PIC24FJ256GA110"

Nedelsiant nustatyti atvirkščiai Atgal į V2.55, čia yra atsisiųsti nuorodą V2.55:
http://ww1.microchip.com/downloads/en/DeviceDoc/PICkit% 202% 20v2.55.02% 20Setup% 20A.zip

PICKIT 3 buvo iš gana ilgą laiką, čia yra tam tikrų naudotojų, kurie turi atsiliepimų tiek PICKIT 2 ir 3

1.programavimo laiko požiūriu:
PICKIT 2 ir 3 dalis naudoja tą patį laiką.

Dėl 24F IPS bandymas:

Citata:

"Aš išbandyti pickit3 ir nustatė, kad jis ne greičiau nei pickit2.

Bylos GOLDemo PIC24 PICTAIL 1.hex nuo grafikos biblioteka

Core 2 Duo mašina

expoler16 lenta

24fj128ga010bandymo rezultatai

ICD2 50 sec

PICKIT 3 20 sec

PICKIT 2 20 sec

realice 5 secmaniau pickit3 būtų spartesnis, tačiau taip nėra.
"

Kai tirpalas PIC16F88 vartotojams, kai kyla problemų, su kuriomis susiduriama:

Aktualijos viso:
Citata:

Labas,Aš neseniai gavau PicKit2.
Dirbau pic16f88.
Viskas vyksta gerai, kol aš Programos jį taip config:

- MCLR PIN, IO

- Laikmatis 1 d.

- Vidaus generatoriuskuris, atrodo, yra viena problema šį mikrovaldiklį.
Radau kitos temos dėka "Google", kur jie kalba apie tą pačią problemą.
Tačiau atrodo, kad aš negaliu ištrinti visą mano atveju.
Bandžiau su Pk2cmd, PICKIT 2 ver 2,55, PICKIT 2 ver 2,60, MPLAB 8,20, ...
Firmware yra 2.32.

Aš išbandžiau metodą, kuris sako, kad prijungti darbo Pic tada swap tai ir ištrinti blogas.
Neveikia.Nežinau, kaip elgtis, jei norite ištrinti ją vieną kartą, o keisti savo programą, siekiant išvengti šios problemos bet daugiau.Ar yra būdas panaikinti pagal "ranką" PIC 16f88 taikant paprastą įtampa dėl kai smeigtukai?Thanks in advance for your help,

Kelios daugiau informacijos apie gelbėjimo PIC18F88 tt

Citata:

RezoliucijaAčiū Toley siuntimo man problema PIC16F88 keletą dalių.
Ši problema yra unikali 18-pin dalys, dalis Timer1 osciliatoriai PGx programavimo kaiščių.
Dalys įeina PIC16F88, 87 ir, galbūt, 818, 819, 62xA, ir 648A.Problema kyla, kai prietaisas yra užprogramuotas taip, kad:

1) Ji naudoja vidaus generatorius

IR

2) MCLR PIN yra išjungtas naudoti kaip skaitmeninis įėjimas vietoj

IR

3) programos kodas leido Timer1 Oscillator į T1CON užsiregistruoti.
(Anksčiau tai leido po reset vektorius greičiausiai problema yra atsirasti.Ši problema gali būti užkirstas kelias išvengti vienos iš 3 punkte nurodytas sąlygas.Tai galima susigrąžinti dalys su šia problema.
Norėdami tai padaryti, atlikite šiuos 2 PICKIT Programuotojas įranga veiksmus:A) įrašyti į Breadboard ar kitų Jig, kur ji yra tik prijungtas prie 5 PICKIT 2 programavimas signalų dalis.

B) galutinai neišspręstų PICKIT 2 Programuotojas taikymo v2.40 (arba naujesnė).
Pasirinkite "Device Šeima> Midrange"

C) nustatyti PICKIT 2 Programuotojas VDD įtampos langelį 3,0 V

D) Pasirinkite "Device Šeima> Midrange" dar kartą, dabar jis turi aptikti dalis

E) jei dalis nebuvo aptikta D), sumažinti VDD 0,1 volto ir bandykite dar kartą.
Kartokite tol, kol dalis aptinkama.

F) Pasirinkite RAŠYTI mygtuką.
Tai dabar turėtų panaikinti dalis.Dabar bus galima programuoti ir naudoti dalis, paprastai 5,0 voltų VDD.

Mažai patirties žaidžiant su Microchip PICKIT2 "Pin Header tipo jungtis DERINIMUI:
Citata:

Atkreipkite dėmesį, kad triukšmas sujungti į PGx linijų gali sukelti problemų derinimo.
Taip pat nepamirškite Debugger turi gerą ryšį su grandine.
Pertrūkiais VSS (GND) sujungimai tarp 2 PICKIT ir grandinę sukėlė panašias problemas anksčiau.Aš taip pat matyti (ir patirties) daug atvejų, kai PICKIT 2 ICSP jungtis susidėvėjusią ir nereiškia, kad geras kontaktas, arba su pertrūkiais kreiptis, jei tikslas / PICKIT 2 yra perkelta maždaug.
Jei yra kokių nors įrodymų, tai gali būti byla *, originalus jungtis galima pakeisti machined socket jungtimi, pvz Mill-Max daro.Vertėtų patikrinti vidaus pulldowns 2 PICKIT dėl PGx linijos yra geras - su 2 PICKIT atjungtas nuo USB, priemonės nuo PGD prie GND ir PGC į GND.
Turėtų būti apie 4.5K omo varža ( / - 0.5K).Taip pat gali būti verta pabandyti naudoti dešiniuoju pelės mygtuku spustelėkite Iššokantis meniu "Vykdyti kursorius" paleisti per funkcija skambučius, ir pažiūrėkite, ar jame jokio skirtumo.Suprantu, kaip nelinksma reikia bandyti derinti savo kodą ir turėti Debugger pati veikiantis keistokas.
Deja, problema čia yra ne taip lengva nustatyti, bet jis tikrai nėra normalus elgesys.* (ex: problemos išnyksta, kai kai kurie lengvi kampinis spaudimas yra taikomas nuo PICKIT 2 & tikslą todėl yra geriau kontakto)

Vartotojams turiu problemų su MPLAB V8.20, dabar V8.20A got some patches:
Citata:

MPLAB IDE v8.20a dabar yra išleistas į internetą.
It addresses of v8.20 pora klausimų:Išoriniai įrenginiai pradeda ne po sustabdyti (16-bit įtaisai)

Paveikia tik MPLAB IDE v8.20

Įrankiai REAL ICE ICD 3, PICKIT 3Firmware problema buvo rasti, kur tam Peripherals negali paleisti po sustabdyti įvyko per debug sesija.

Tai veikia 16 bitų prietaisai (dsPIC33F, PIC24H ir PIC24F).
Be to, pavieniai programavimo nesėkmių buvo pasireiškusios kai PIC24FGA/GB prietaisai.Programavimas nepakankamumas, kai programinė įranga Ribos įjungta

Paveikia tik MPLAB IDE v8.20, 18F prietaisai

Įrankiai REAL ICE ir TLK 3Programavimo problema buvo rasti, kai programinė įranga Ribos yra įjungtas ir prietaisas yra užprogramuotas.
Tai atsitinka dėl 18F produktų, ne 18FJ prietaisai.
Nepakankamumas parašas Debug vykdomosios nepadės programa.

Apie naujus PIC18F14K50 istorija:
Citata:

Taip, galiu patvirtinti, kad aš jį ir, kad mano lentos jau dirba!Čia yra visa istorija, kaip aš suprantu ji:Norėdami pradėti, VREGEN nebėra svarbių konfigūracijos bitai PIC18F14K50 todėl teko h (at) CK PicKit2 į programą lusto (bitas prie pokyčių PK2DeviceFile.dat) ...VREGEN pradžių buvo šiek tiek (Bit5) in CONFIG2L bet Microchip nusprendė, kad dvi versijos chip vietoj.
Vienas kur VREGEN būtų visą laiką (PIC18F14K50) ir vienas kur VREGEN turėtų būti išjungtas visų laikas (PIC18LF14K50).
Taigi Bit5 į CONFIG2L nebėra vartotojo bitų, tai hardwired (muitinės) gamykloje.
Mano problema buvo ta, kad aš anksti versija lusto kur CONFIG2L bit5 dar gali būti programuojami, bet aš nežinojau, kad.
Lape yra teisinga gamybos lustai bet ne lustai aš kaip anksčiau išleisti LPC magistralė Development Kit.
Turiu iššvaistoma daug valandų šis ...Side note: aš retai padeda forumus, nes aš juos rasti nederlinga, bet šioje temoje yra puikus counter example!
Ačiū dar kartą TCM.

Sprendimas atsitiktinių klausimais PIC16F883:
Citata:

Pabandykite naudoti PICKIT 2 programuotojas įranga ir leidžia (tikrinimas) "Tools> Naudoti VPP Pirmoji programa" įrašas ", o jei tai nepadeda, jį išjungti ir tada taip pat išjungti (nuimkite)" Tools> Naudoti Greitas Programavimas "ir išbandyti, kad .

PC įranga V2.61 dabar yra:
Citata:

PICKIT 2 Programuotojas 2,61 versija buvo išleistas ir yra prieinami atsisiųsti iš 2 PICKIT puslapyje.Ši versija yra nedidelis atnaujinimas, pataiso pora kritinių klaidų v2.60.Atnaujinimai yra:Bug fixes:

-------------

> PIC18F97J60 programavimo klaida prietaisas failas v1.60 nustatytas> PIC24FJ programavimo problemas įdiegta programinė įranga v2.60 nustatytas> Configuration Editor "ekrano problema kai kuriose Azijos leidiniuose

Windows spręsti.Įrenginio pagalba:

---------------

> PIC32MX340F512H dabar remia programavimui.Žr v2.61 readme for more information.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back