Bad news JAV inžinierių

Ne drastiškai vyras, visa tai šūdas yra būdas susidoroti su objektyviais faktais, kai subjektyvumo nėra vertinamas.Naujoji kad turi ateiti nereiškia trūksta humanizmas, tai tiesiog naujas būdas, atsižvelgiant į objektyvius pasaulyje.Mano nuomone, o laisvė būtų išsaugotas visos humanizmas perspektyva yra užtikrinta sąlyga, kuri turi būti sukurta.

NandoPG

"nandopg"
Esu rasti jį truputį sunku po paskutinio komentarų apie "objektyvumą"
ir "subjektyvi" ...

Tačiau stengiuosi būti "objektyviai" atėjus laikui ir įmonių savo šalyje pradės judėti jūroje ... Tik įsivaizduokite, kaip jūsų "tikslas" pareiškimą pirmiau pasikeis ....

Gerbiami Roli,
Aš atsiprašau už jūsų trūksta supratimo apie objektyvių ir subjektyvių santykių.
Kalbant apie mano darbą, aš ne dėl savęs, kaip medžio šaknis kojų.Jei dėl kokios nors priežasties aš palaidi mano darbas čia, baudą aš judėti.
Kelias matau gyvenimą, objektyvius faktus (būti deginamas pvz) niekada nebuvo trukdo mano laimė (subjektyvi faktas).

Linkėjimai,

NandoPG

Be visas pasekmes, kas ką dydžio tos pyragas, yra situacija dydį pyragas.

Elektronika atrodo vyksta į kelias visos pramonės, pavyzdžiui, orlaivių pramonės.Yra nedaug įmonių, kurios didesnę dalį rinkoje ir skaičių aviacijos inžinierių reikalaujama mažesnės.

Tai tas pats atsitiko, kad automobilių pramonė daug anksčiau.

Halt, PARE, STOP, Minutele ................

Šiame straipsnyje dar yra už SOFTWARE ....Ar yra kokia nors institucija žinau, jei tas pats vyksta harware taip pat?Kiek žinau dauguma naujų technologijų parkai ir INDIJA susiję su programinės įrangos realated developemt.

Nesu girdėjęs apie naujus foundrys arba harware yra develloped ten?Tikriausiai tai bus tos pačios paradigmos ..Po visų aplinkos apsaugos reglamentavimas turėjo būti daugiau relaksēties INDIJA. Tačiau mes galime pasakyti, kad tai jau vyksta ....?

taip, plėtoti savo įgūdžius bazę, kas yra geriau.Ar galiu tai padaryti, nors?Kas bus plėtoti įgūdžius?Vadovo arba vadovų ir conpanies JAV?I
don't think so.Geresnis įgūdžius gali plėtoti inžinieriai, produktų kūrėjai, asmenys, kurie į rankas apie faktinį darbą.Tačiau jie yra žmonės, kurių darbo vietos yra užsakomos.Ar manote, kad nustatyta išjungimo inžinierius tikrai geriau įgūdžių, jeigu jis neturi galimybės išbandyti juos praktiškai.On the other hand, do you think inžinierių Kinija
ir Indija bus sukurti geresni įgūdžiai - Manau, taip.Ir visa tai yra žinių, patirties ir technologijų pranašumą pereina į Aziją.JAV ir ES bus patirties pardavimų ir rinkodaros galbūt.

Let's
Party DABAR ..we'll be gone rytoj ..Matau žmonių bando TAIP šviesos pabaigoje tunelio požiūriu sudėtingas techninis Análisis

Tiesa piekła su žmogaus gobšumas ...Silicio arba NE!

Keisti, problema yra pakeisti.Įmonės yra jų būdais, jei inžinieriai likti nepakitusi, be abejonės, yra mažiau galimybių.

BIG PIEACE išminties ..Jūs SHARED taip much light MR ARMAI ..
Tas pats atsitiko 70-aisiais su automobilių pramone ..ir taip pat būtų pasakyti, kad buvo kaltės darbo jėga ...?Kas yra kvaila klaida inžinieriai šį kartą? ..Negali sutikti, kad kažkas gali atlikti tą patį darbą mažiau ..Į vakarus mes mokėti daugiau už evrything
audiniai, mokesčiai, hipoteka, maisto, sveikatos ..kur logika inconsistance.?
Problema yra ne inžinieriai problema VALDYMAS ..Žmonės, manau, kad jie UŽ AKIŲ turi teisę EASY MONEY ..
Just Like TEISININKAI ir gydytojai ....
O TAIP ..Let's Party DABAR ..Rytoj bus kita diena!

eltonjohn

Aš nemanau, kad kas nors kaltės.Jei aš kaltų, reikėtų kaltinti dėl pigių Azijos darbo, ar JAV vyriausybės?All I wanna do dabar priimti tiesą.
Žinoma, dar nauji metai artėja, I'm going turėti alaus DABAR

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back