Aukštasis slenksčio Voltage (VT), kad įjungtumėte PVO

J

joyce2002

Guest
Aš susiduria vienas blogas PVO, kurios reikia 1.2V (riba įtampa) siekiant įjungti, palyginti su gera PVO, kurios tik reikia 0.7V (riba įtampa) siekiant įjungti, kad vienas iš mano nesugebėjimo analizė FPGA įrenginyje.

Norėčiau sužinoti, kas yra priežastis, kurios gali sukelti PVO kreiptis dėl ne didesnės Vt.Could tai dėl to, kad tarp Kanalizacija ir šaltinį kanalo ilgis?Kai kanalo didėja, taip pat padidina atsparumą, todėl ilgis daugiau įtampos reikia vairuoti elektronų nuo nutekėjimo į šaltinį?Ilgainiui Vt yra didesnis kad tranzistorius būtų įjungti.

ji yra susijusi su substrato dopingo BEC taikomas mokestis turi atsispindėti tam, kad kanalas forma ...

Labas,

Gal galėtumėte paaiškinti daugiau apie tai?
Ką reiškia sąvoka "taikomas mokestis turi atsispindėti tam, kad kanalas formą?

tolygus mokestis turi pateikti abiejų vartų pusių silicondioxide Kad inversija sluoksnis tampa kanalą ...

joyce2002 rašė:

Aš susiduria vienas blogas PVO, kurios reikia 1.2V (riba įtampa) siekiant įjungti, palyginti su gera PVO, kurios tik reikia 0.7V (riba įtampa) siekiant įjungti, kad vienas iš mano nesugebėjimo analizė FPGA įrenginyje.Norėčiau sužinoti, kas yra priežastis, kurios gali sukelti PVO kreiptis dėl ne didesnės Vt.Could tai dėl to, kad tarp Kanalizacija ir šaltinį kanalo ilgis?
Kai kanalo didėja, taip pat padidina atsparumą, todėl ilgis daugiau įtampos reikia vairuoti elektronų nuo nutekėjimo į šaltinį?
Ilgainiui Vt yra didesnis kad tranzistorius būtų įjungti.

Can U paaiškinti išsamiau apie bandymo sąranką ir kaip jūs sužinojau Vt yra 1,2?

Atrodo, kad jūs pirmiausia daro Analog dizainas ir todėl kai kurie jūsų duomenys gali suklaidinti jus ir aš norėčiau daugiau sužinoti apie jūsų bandymo sąranką.

FPGA yra protingas dalykas, neturėtų turėti poveikio **** kaip sakei, ir kur tai tranzistorius rasti?Viduje OP-AMP, lyginamuoju ar logika?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back