ATtiny2313 ir GM47 GSM modemas

L

lucian_v

Guest
Sveiki, tai mano pirmasis postas čia, aš noriu žinoti, jei kas nors bandė padaryti šį projektą [url = http://www.serasidis.gr/circuits/SMSremoteV3/SMSrcV3.htm] SMS nuotolinis valdymas 3.0 :: Remiantis apie GM -47 GSM modulis. [/url], dirbu ir, deja, aš nukentėjo kai kurių problemų ir būtų puiku, jeigu aš galėtų rasti bet kokią pagalbą čia Iš anksto dėkojame už sugaištą laiką skaitant tai

aš perskaičiau svetainę. kas tiksliai yra problema. Yra keletas rašybos klaidų aprašant grandinę (kaip-SIM laikiklis Italai kaip K15, o ne iš K4 ...). Tikisi, kad tai ne jūsų problema.

Hi Mano problema yra ta, kad aš bandžiau paleisti modemas ir vadovaujamos yra išjungtas .... dabar esu pabandykite prijungti jį serijos mano pc naudoti AT komandomis ... Manau, kad geriau man suprasti žingsnius, kad visas projektas ne kartą aš taip pat manau, kad grandinės, 2.75V kaištis taip pat negerai, nes gm47 vadove tai yra 34 pin ... Ar kai kurie tyrimai, kad galėčiau padaryti būti tikri, kad aš esu ne negerai? Ačiū

Ar pavyko, kai prijungtas prie kompiuterio.

Sveiki taip galėjau prijungti jį prie kompiuterio ir siųsti SMS, skambinti ir tt Dabar aš, geting naudojamas su AT komandomis. :)

Ką reiškia tu sukurti visą grandinę (išskyrus GSM modulis) ir prijungtas prie kompiuterio siųsti AT komandomis. Norėdami patikrinti, ar programa yra teisinga.

i sukurti RS232 sąsaja tarp modemo ir kompiuterio seriją ir lygio adapteris nuo 5V 3,3 dabar galiu comunícate su modemo iki kompiuterio serijos aš pradėti rašyti programą, microcontroler greičiau ..

aš nežinau, ir nebus prarasti laiko ... ji turi daug klaidų toje schemoje .... aš nusprendė padaryti savo ir priimti jį žingsnis po žingsnio 1. prisijungti prie PC 2. mokytis komandas 3. parašyti savo minkštas mikrovaldiklio ir tt ...

Kaip tu prijungtas prie kompiuterio modulį. Ar naudojamas max232.

taip, bet aš dar komponentus. max232 tik 5V ir modulis turi dirbti 3,3 i galite įdėti čia savo diagramą, jei dalykas, kuris padeda

Sveiki, aš Venesuelos, kur galiu gauti GM-47 modulį. Ar galite rekomenduoti patikimą tiekėją? Prašom. Lucian sako, kad schema yra klaidų; Ar kas nors gauti šį darbą? Aš nenorėtų,, pučiami mano modulis, jei grandinė yra wrong.Thanks.

Aš nežinau, jei GM47 yra jūsų šalyje. Turiu ne sim300 modulio.

Nesvarbu, modulis, aš naudoti turės būti importuojami, aš, tirti frecuencies mūsų vežėjams naudoti, bandykite nulaužti seną mobilųjį telefoną ir suprasti hackaday "grandinė, tuo tarpu. Please let me know, kaip jūs darote, ir ačiū.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back