ATPG

dabar, fizinė sintezė dizainerio padaryti Kaltinamas daugelyje įmonės.

ATPG darai priežiūros laiką, kad ji gali pradėti dirbti, kai nuskaityti grandinės stiched.
PrimeTime ir dinaminis modeliavimas patikrinti laiko

Mano nuomonė FE dizainas turėtų tik DfT jų protas per dizainas.

Tai todėl, kad dizainas DfT pažeidimas turi didžiulės pastangos nustatyti jį ATPG ypač FE dizaineris nenorite keisti savo freezed dizaino (I'm a FE dizaineris, bet matau, kad daugelis kolegos DfT nežinojimo elgesį).

Cadense Bandymo Enconuter taip pat suteikia efektyvų būdą DfT ir ATPG

mano nuomone, IĮ turėtų būti atsakinga už ATPG, tik todėl, kad BE nėra susipažinęs su sistema, sukurta

ATPG reiškia "Automatiniai bandymo planas kartos".
-------------------------------------------------- -----------------------------------

Kol nuskaitymo ciklo (-ų) buvo įtraukti į projektą ir nuskaitymo režimą laikas yra tenkinamos,
tada Mano nuomone,
bet kas žino naudoti ATPG įrankis (-iai), toks Tetramax, FastScan arba encounter bandymų,
gali atlikti šį darbą.

ATPG nėra taip lengva, manau.
Kadangi aš dabar.

I dalis TEST_EN TEST_CLK TEST_MODE funkcionalumu IO kaiščių.

Norėdami wkong_zhu:
You're so Pechowy kad jūsų bandymo būdas smeigtukai turi būti dalijamasi su normaliu I / O.Žinau, kad skausmas apibrėžiant init.bandymo protokolą šioje situacijoje ...
Mano siūloma naudotis specialiais I / O šias bandymų kaiščių ...

Norėdami zzy_zy:
ATPG yra labai svarbus.Jūs galite galvoti apie 16bit padidinimas kaip pavyzdys.Jei norite padaryti exhausive bandymas šis padidinimas, jums reikės 2 ^ (32) modeliai išbandyti šį padidinimą.ATPG
(su nuskaitymo
ir bist) beveik flattens projektavimo gamybos metu bandymai taikomi
ir surinkimo vidaus signalus per nuskaitymo FLOPS.Taigi jūsų bandymo modelį bus gerokai mažesnis.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back