Aszur @ LVS tikrinimo problema

W

wccheng

Guest
Dear all,

Aš naudoju Aszur @ daryti LVS patikra.Mano išdėstymo požiūriu, sudaro 2 manekeno tranzistorius.Tačiau 2 manekeno tranzistorius negali sudaryti schema.Labai keista, kad Aszur @ LVS nėra Pranešti apie klaidą šio.Ar reikia nustatyti, kas, siekiant suteikti klaidos pranešimą šiuo atveju?

Ačiū

wccheng

Ką manau

Į LVS esmės mazginiuose informacija ir (išdėstymas ir schemas), palyginti su savimi bet įrankis.

Dabar, jei naudojamas manekenas tansistor į išplanuoti, ir jūs turite nesujungti jos bet bet neto tada jis nebus rodomas klaidos LVS eventhough savo schema, kad tranzistoriai nėra.

Ką aš siūlau į manekeno tranzistorių sujungti visus šaltinius ir nutekėjimo į equat potantiaol tada bandykite dar kartą.

Jei kuri nors kita atsakyti praneškite mums.
shitansh_vaghela (at) yahoo.co.in

HTH

I have done it. Tačiau tą patį rezultatą.nėra tinkamas.

Tai gali būti dėl darbo "filtruoti" avCompareRule (pavyzdžiui, "filtras MOP-J").Pabandykite compare.rul ir Assura LVS GUI parametrai.

Dėkojame už jūsų pagalbą.Į compare.rul nustatyta viskas filtrą.Taigi ji negalėjo patikrinti Manekeno problema.

pit1000 rašė:

Tai gali būti dėl darbo "filtruoti" avCompareRule (pavyzdžiui, "filtras MOP-J").
Pabandykite compare.rul ir Assura LVS GUI parametrai.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back