ARM Linux toolchain

Aš ką tik pašalintas-thumb parametras ir recompiled.vis dar neveikia, ir suteikia "segmentation fault" pranešimą.

tai kodas:
int main () (
int a;
for (a = 0; a <5 a ) (
)
)

po kompiliavimo, vykdomąjį failą 126Kb

čia, apačioje puslapyje yra pavyzdys:
http://andras.tantos.homedns.org/work/gcc/arm.htm

Kodas:arm-elf-ld-Ttext 0-e 0-žemėlapis APPLICATION.MAP-o APPLICATION.ELF STARTUP.O PROGRAM.Oarm-elf-objcopy-O dvejetainius APPLICATION.ELF APPLICATION.BIN

Nereikia jiems .. gcc ragina LD automatiškai .. ir objcopy yra ekstrahavimo segmentų kodą gaminant butas ROM atvaizdus ar branduolių ...

Ar galite pabandyti mano mažas kompiliavimo toliau?
Tiesiog chmod x ir pabandyti (po unzipping; o) ...
Atsiprašome, bet jums reikia prisijungti, kad galėtumėte peržiūrėti šį priedą

Aš stengiuosi suprasti problemų turite,
o linux jei dvejetainius (vykdomąjį) yra ne bin / sbin kataloge jums reikia paleisti su:

. / hello_world o ne / hello_world.

Man būtų labai atsargiai žiūri į failą leidimus naudoti Cygwin pagal FAT32, jums bus daug geriau naudojant ntfs.

Aš niekada naudoti numatytąjį įkrovos arba Linker failą nukopijuokite defalt tuos iš gcc katalogą ir pakeisti, kad atitiktų tikslinę laive.
ld scenarijus: / arm-elf/lib/ldscripts

Dėl kompiliavimo Aš linkę naudoti gcc su atskiru kompiliavimo / etapu, pvz.

arm-elf-gcc-c PROGRAM.C-o PROGRAM.O
arm-elf-gcc-Wl,-žemėlapis APPLICATION.MAP-o APPLICATION.ELF STARTUP.O PROGRAM.O

naudojant gcc skambinti ld bus su iššūkiu teisingą libs.

Linkėjimai
NTFreak

davorin,

Jūsų "Sveiki pasaulis ..." kodas veikia žmogus!

pagal Cygwin:
$ Failas Pagrindinis
Pagrindinis: ELF 32-bit LSB executable, ARM, versija 1 (ARM), GNU / Linux 2.0.0, dinamiškai susietos (naudoja bendr libs),
o ne atėmėAš pervesti jį į tikslą ir ji veikia!

gali man pasakyti kaip kurti šį failą?
tikriausiai mano Linker scenarijai arba parametrų neteisingai ...

kai aš patikrinti savo vykdomąjį failą su komanda, jis sako, tai Statiškai susiję ....

Aš ką tik padarė mano Mac kompiuteryje:

Kodas:

arm-linux-gcc-o pagrindinis main.c

Manau, kad yra kažkas negerai su konfigūracija yra mano įrankis grandinėje.

Įdiegiau rengiami toolchain iš čia:
http://www.gnuarm.com

Man labai reikia padėti kurti / Configure mano teisingai toolchain.

I'm gonna bandyti pačius veiksmus konfigūruoti / kompiliavimas pagal Cygwin / WinXP ir jums vėliau kaip ji dirba (o;/ / papildomasČia yra aprašymas, kaip kurti toolchain kuri turi prasmę man (įskaitant Linux antraštes, kurios jums reikia vistiek; o):

http://www.ailis.de/ ~ k / docs / crosscompiling / toolchain.php

Labas,

Aš ARM9 pagrįstas ep9312.Esu naujas su linux.Aš Windows2000 mano kompiuteryje.I downloaded metrowerks kodas kariai studija ISA kalba už developemt dėl ep9312 ir i pat intstalled ją į PC.Dabar aš neturiu idėja pradėti darbą.Ar kas nors pasakyti, kaip pradėti darbą naudodami metrowerks kodas kariai studija ISA kalba.Į metrowerks codewarrior ide turi galimybę paleisti Windows ir programos Embedded Linux.Ar kas nors man papasakoti, kaip sukurti ryšį tarp EP9312 ir mano Windows kompiuteryje, o veikia metrowerks kodas kariai mano kompiuteryje?

Linkėjimai

Bakhat

Citata:

GNU toolchain už ARM procesoriusCodeSourcery buvo pasirinktas ARM, Ltd plėtoti patobulinimų GNU toolchain už ARM procesorius.
CodeSourcery's išleidžiamus GNU toolchain paramą tiek KIO ir Thumb režimas kompiliavimo, ir remti visos versijos ARM Architektūra aktyviai naudojamas, įskaitant 6 versiją.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back