Ar galite pridėti antena pelnas (dBi), plius pelnas stiprintuvas?

S

sanilp

Guest
Dėl su antena ir Dvikryptis stiprintuvas sistema.Kaip mes nurodykite sistemos nauda?Ar antenos prieaugis dBi papildomas stiprintuvas pelnas.dėl WiFi ir WiMAX sistemas Kokios įėjimo galia galime tikėtis ketina iš jo gauti režimu ir O / P galią perduoti būdas grįžti į Antenna amplifier?Please help me out su šiais klausimais

Nuoroda biudžete nurodomos išėjimo galia ne antenos jungtis plius antena pelnas, kuris yra dalis analizė.
WLAN maksimali galia maždaug 18 dBm tikimasi ne antenos jungtis į TX režimu, ir apie-80dBm ne antenos jungtis į RX režimu, už normalų ryšį ryšys

Žvilgsnis į Friis perdavimo formulė ir ryšys biudžetus, taip pat dėl papildomos informacijos ir, kaip apibūdinti savo sistemą.

Ačiū už informaciją.Manau, dėl WiMAX ir WiFi sistemų O / P galia turi būti 30 dBm kurių pajamingumas tarifus nuo 36 iki 54 Mbps, kuris yra naudojimo WiFi sistemos firt tikslas 27 vieta aplink.Ištaisykite mane, jei mano motyvai yra klaidingi.

Aš pats jausmas ..bet vienas klausimas ..kaip jūs ketinate apibūdinti multipath nuostolių jūsų biudžetui?-20, -40 DB, kaip nykščio vaidmuo?

Linkėjimai,
Lubinas

Reikia pabrėžti, yra: antenos pelnas grandinės parametrų, tačiau jo reikšmė ir stiprintuvas pelnas negali būti pakaitalais viena kitai, kad sistema Tx, Rx dizainas visapusiškai nagrinėti.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back