Apie LDO

M

myql

Guest
Labas,

Ar kas nors pasakyti, kas yra gauti arba matavimo Ignd srovė, Vout tikslumo, apkrovos ir linijos reg reg matavimai vertei?galite duoti man artivcle kad aptariami funkcijų ir parametrų tyrimas LDO?Ačiū

Apie Ignd vertė Ne turiu (jus nėra labai specifinės, gal tai susiję su įtampos kritimą tarp LDO ir įkelti, nes serija atsparumo atžvilgiu)
Vout tikslumas (jei aš nesu klysta) yra susijęs su produkcijos jums, tai yra, LDO galėtų reguliuoti labai tiksliai įtampos, bet, kaip arti yra tai, kad įtampos vienas nurodyta lape?(Pažvelkite tikslumo ir preciziškumo apibrėžimų atrodo, aš niekada labai gerai žinome, iš kurių vienas yra kuris save ^ ^;;)
Apkrovos reguliavimas yra susijęs su apkrova, kaip pavadinimas sako, tai sako kiek išėjimo įtampa LDO pokyčiai su apkrova (jeigu turite paprašyti daugiau ar mažiau srovės galia).
Line reglamento jums pasakys, kiek išėjimo įtampos pokyčių, kai jūs pakeičiate įtampa ir LDO pirkimo (nekeičiant nieko išėjimo pusėje).
I hope this helps a little.

Ignd yra nepageidaujami srovė teka per vairuotojo tranzistorius jokiomis apkrovos sąlygomis .. Pageidautina apskaičiavimo LDO efektyvumo ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back