Apie Cell_based Dizainas srautas

Z

zackwang

Guest
Turiu viena problema.

Kai aš naudoju cell_based dizainas srautas, turiu šiek tiek makro.

Kai aš prieš modeliavimas RTL kodą, galiu naudoti elgesio modelis makro.

Bet aš noriu, kad post-SIM SDF nugaros komentarus, kaip aš galiu jį gydyti?

Turite gauti prieskonių failą ląstelių modelį.Tada padėkite jį kartu su ląstelių netlist su Kraunasi.

HI
Kai aš gatelevel sim, aš vis dar naudoja makro elgesio kodeksą. Manau, makro kodas turi laiko informacija, ir gali būti naudojamas vartų SIM.
Mano makro yra RAM, ROM, PLL.

Spice backannotation gali būti per lėtas.Populiariausios srauto išskirti parasitics po TL sujungimo gauti SPEF failas.Tada naudojant pažangiausias laiko delsimas skaičiuoklė SDF failas gali būti sukurtas Jūsų pašto maketo simuliacija.

Papildys linuxluo's gatelevel modeliavimas.

hi:
Manau, jūs galite pakeisti kai kurias makrokomandą elgesio modelį jūsų nelist.

masters_yam

> Spice backannotation gali būti per lėtas.Populiariausios srautas yra ištrauka> parasitics po TL sujungimo gauti SPEF failas.Tada naudojant> Detaliai laiko delsimas skaičiuoklė SDF failas gali būti sukurtas Jūsų> po maketo modeliavimas.

> Papildys linuxluo's gatelevel modeliavimas.

Bet manau, kad tai labai keista.

Rašau elgesio kodeksą mano makrokomandos.

Noriu SDF su backannotation, kad elgesio kodeksas?

arba aš tik laiko lankas už makro PIN.

SRAM makro nieko, bet su patikslinti blokas laiko anotaciją elgesį.Jei galite characherize savo makro elementų, tiesiog backannotate laiko į savo patikslinti blokas.Kampas atveju turi daug daug laiko trukmę (toks didelis, kaip du kartus).Nereikia tikėtis, kad per daug savo modeliavimo tikslumas.

Labas, zackwang
elgesio kodeksas, aš sakiau, yra pateikta liejimo, o ne savo dizainą.Ir ji, taip pat išsamiai laiko nustatymo informacija.Taigi nenaudokite SDF backannotation šį kodą.

zackwang rašė:

Turiu viena problema.Kai aš naudoju cell_based dizainas srautas, turiu šiek tiek makro.Kai aš prieš modeliavimas RTL kodą, galiu naudoti elgesio modelis makro.Bet aš noriu, kad post-SIM SDF nugaros komentarus, kaip aš galiu jį gydyti?

Labas, zackwang:

Saugokite savo makro kaip didelis NAND GATE paleisti RTL ar vartai lygio modeliavimas.Jei jūsų IP teikėjas yra pakankamai gera, jis neturėjo jokių problemų.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back