apie CadenceIC5141 klausimas

W

wjxcom

Guest
Hi, all: Tikiuosi kai kurių problemų, jei aš naudosiu CandeceIC5141.

I setup CandeceIC5141 Linux sistema.Bet jei aš naudosiu "Analog Environment", CadenceIC rodo:
* Klaida * Neįmanoma nustatyti ryšį su SacnWave, uždarykite ir iš naujo pradėti Workbench.

Aš nežinau, kodėl tai įvyksta klaida.Padėkite man, prašom!

patikrinkite, ar jūsų kelias, draudimo kelyje įtraukti scanwave buvo setted

Labas, visualart: Koks yra kelias? Galite išsamiai paaiškinti?

Tai yra dėl vykdyti failų, jeigu executre failai gali būti finded kryptimi.
nustatytų PATH = (/ / bin $ C (at) dencepath)

Labas, visualart: tai, kas reiškia "nustatytas maršrutas = (/ / bin $ C (at) dencepath)"?galite explian Joje išsamiai?

atidaryti ir redaguoti. cshrc failas.
Įdėkite "set PATH = (/ / bin $ C (at) dencepath) į šią bylą.
$ C (at) dencepath yra kataloge, kur Cadence yra įdiegtas.
Jūs galite patikrinti jos spausdinti ", kuri icfb" terminalo langą

Labas

Manau, kad tai padės Jums atlikti.

PLZ pereiti per jį ir leiskite man žinoti, jeigu yra kokių nors problemų.Klaidos pranešimas:

* Klaida * Nepavyko inicijuoti Wavescan.Prašome išvežimo darbo stendo ir bandykite dar kartą.Jei ši klaida išlieka, kreipkitės į klientų aptarnavimo skyrių.Problemų pareiškimas:

Dirbate IC5141.Paleidus Analog Dizainas Aplinka, pastebėjai šį klaidos pranešimą CIW: * Klaida * Nepavyko inicijuoti Wavescan.Prašome išvežimo darbo stendo ir bandykite dar kartą.Jei ši klaida išlieka, kreipkitės į klientų aptarnavimo skyrių.

Programinė įranga puikiai veikia ant 8,0 Linux RH ir panašu, kad pasirodys RHEL3.0 darbo vieta, kuri yra palaikoma Cadence.

Patikrinti, kad LD_ASSUME_KERNEL yra nustatyta 2.4.1.Hierarchija redaktorius ir cdsdoc pat klaida, kada remiamasi šia operacinę sistemą.

Kodėl jūs vis tas klaidas?Sprendimas:

Problemos yra paleisti su papildomų vėliava boot linija, pridedant "noexec = off" į branduolio įkrovos eilutę.Tai paprastai konfigūruojamas naudojant / etc / grub.conf pavyzdys žemiau."WS TEST" konfigūracija yra nustatoma versija.
----------------------------------
# Grub.conf
#
# Atminkite, kad jums nereikia Pakartotinas grub atlikus pakeitimus failą
# NOTICE: You have a / boot partition.Tai reiškia, kad
# All branduolį ir initrd takai yra santykinis į / boot /, eg.# Root (hd0, 0)
# Kernel / vmlinuz-version ro root = / dev/sda6 # initrd / initrd-version.img
# boot = / dev / sda
pagal nutylėjimą = 0
timeout = 10
splashimage = (hd0, 0) / grub / splash.xpm.gz
Pavadinimas Red Hat Enterprise Linux WS (2.4.21-15.0.2.EL)
root (hd0, 0)
kernel / vmlinuz-2.4.21-15.0.2.EL ro root = LABEL = /
initrd / initrd-2.4.21-15.0.2.EL.img
Pavadinimas Red Hat Enterprise Linux WS BANDYMAS (2.4.21-15.0.2.EL)
root (hd0, 0)
kernel / vmlinuz-2.4.21-15.0.2.EL ro root = LABEL = / noexec = off
initrd / initrd-2.4.21-15.0.2.EL.img ----------------------------------- ------------------

Paleidus jūsų sistemą, pamatysite papildomą įrašą WS Bandymo konfigūracija.Įsitikinkite, kad pasirinkote, kad įrašas su aukštyn / žemyn klavišus, ir tada paspauskite Enter klavišą.

Kai esate patenkinti, kad problemos išspręsti problemą, galite pakeisti "pagal nutylėjimą = 0" nustatymo rinkmenoje / etc / grub.conf automatiškai atsisiųsti norimą konfigūraciją.

Tereikia pasirinkti kita banga peržiūrėti galimybes Analog aplinka.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back