Analoginis ASIC dizainas

Štai mano patirtis:

Pradėjo pakopų studijas naudojant switcap už įjungtas kondensatorius modeliavimas.Tai yra tekstiniai, o ne user-friendly.Perkelta į hspice ir Cadence kraštu (taip tai datas man truputį) dėl paprastos grandines (pvz., OP-amperai).Ar mano dr"vietoje" ne dideli puslaidininkių bendrovė - naudoti Cadence su vidaus sąsaja ir hspice kaip simuliatorius.Buvo tik vienas dirba RF modeliavimas (iš CMOS), kuris buvo problema.Ar dažnai IP2 ir IP3 modeliavimas naudojant ilgai, ilgai, ilgai trumpalaikis modeliavimas ir FFTs.Tada radau šmėkla ir PSS analizę, kuri buvo palaima.Konvergencijos buvo pirmą nors problema, bet dabar aš žinau gudrybių.Tada pasakiau sau: "Kodėl paleisti šmėkla ant 500MHz SPARC, kai aš galiu rodyti skelbimus 1.5GHz Pentium?".Ar mažai palyginimai ir perėjo į skelbimai (vis dar naudoja Cadence virtuozas išdėstymo).ADS HB nuostabus, ir integruotą duomenų ekranas yra ok, nors neseniai buvau naudoti Cadence skaičiuoklė įrankiai ir už tai yra "paslėptas" funkcionalumą per vandenyną scenarijus.Lately I've been playing with įjungtas kondensatorius grandinių naudojant skelbimai (grįžti į pradinę!) Ir HB.Aš taip pat naudojami Pspice apie keletą projektų - naudinga priemonė, padedanti greitai modeliavimas (geras laikinas modeliavimas, padorų signalo žiūrovas, ir dabar turi galimybę tęsti pereinamuosius procesus po pertraukos).

Svarbi vieta: Ar turite prietaise modelius tikslinės treniruoklį?Konvertavimas modelių nėra nereikšmingas, ir aš paprastai nesiryžta pasinaudoti konvertuoti modeliai (nuo pamatyti kolega sudeginti netinkamai naudojant neteisingai konvertuojamos modeliai šeimininku dizainą - Ouch!).

[Šią žinutę redagavo: rfdesigner apie 2002-04-14 21:55]

Mentor avanso-MS yra naujas pasirinkimas, ypač Mix signalo projektavimas.Jis gali būti naudojamas, Unix, RedHat Linux.

M * TR * la, Intel, Ph * I * llips ir Sankt puslaidininkiai klausia C (at) sios vietos į uostą
jų priemonių.

Proff, kad ic4XX yra pasirengusi Linux.(tik Intel) ir niekas kitas.
Naujoji versija Ic 5,0 bus Linux uosto everione dar relese data bus kitų metų sausį.

M * T * R * La įtraukti.

Tai puikus, kad girdėjau, kad Cadence's perkėlimą į Linux.

Be to, Cadence ir skelbimus, neseniai yra puikus.

Jei kada nors, ADS yra uostas su linux per daug, mes galime padaryti RFIC dizaino namų.
Kada tai atsitiko?

Manau viewlogic ir OrCAD yra geresnis pasirinkimas už mikroschemos dizainas.du EGA įrankiai visus gali imituoti.Viewlogic už HSPICE; OrCAD dėl prieskonių.ir OrCAD daug biblioteka modeliavimas.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back