AM perdavimo

G

GW8LJJ

Guest
Mano Homebrew siùstuvas (4-125 vožtuvas) yra perduoti naudojant plokštelės ir ekrano moduliacijas ir stumti iš maždaug 100 vatų vežėjas.Tačiau, ne gauti tikslu Jis pastebėjo, kad tik vienas šoninis juostelė kartu su pagrindiniu vežėjas gavo.Visa energija yra vienas iš sidebands tik.Any suggestions, ką galėtų padaryti tai?

Aš netikiu šia ataskaita, jei asmuo turi spektro analizatorius.Didžioji išlaidų ir pastangų buvo padaryta 1950 pateikti vieną šoninės.Nemanau, kad Dievas yra šypsokis jums.

Cha!Taip, bet aš galiu jus užtikrinti, kad mano siùstuvas gaminanti vežėjas ir moduliavimas dominuoja viena iš sidebands.Jis negali būti vertinamas mano spektro analizatorius becaue, nors ji apima juosta (80mtrs) ji neturi rezoliuciją galės pamatyti sidebands!Tačiau, gaudami yra kelios, kurios programinės įrangos apibrėžtas radijas, kad neturi šios rezoliucijos.

Gali būti, kad turite nepaprastai aukštą Q LC bako, arba antenos filtrą.Tačiau tik reguliavimas jį vežėjas turi pašalinti šoninės unsymmetry.

Kaip kito paaiškinimo, tuo pačiu Buggy SST gali būti naudojami imtuvo svetainėse.

Pabandykite receiviing iš kitos imtuvas ir pažymėkite.Coz tai praktiškai neįmanoma gaminti vieną pusę juostos su AM siùstuvas.Sėkmės.
VU3BEP

Visi pastebėti.

FVM: Tai tikriausiai yra teisingas atsakymas į problemą.

VU3BEP: Tai buvo gauta trijų skirtingų SST imtuvams skirtinguose QTHs.Tai ne visai SSB kaip aš taip pat spinduliuojančiojo vežėjas.Tai tiesiog, kad moduliacijos energijos vyrauja vienos šoninės.

Uzpūtīgs: Galbūt aš patentų it!

Su vežėjo ir vienos šoninės bus FM komponentas.Žr jei imtuvas nustatyti FM demodulujące yra produkcijos.

Išpūstas.
Esu laukia SST, kad galėčiau peržiūrėti rezultatus save.Aš neturiu FM demodulujące bet mano HF imtuvai.Norėdami atlikti pakeitimus be stebėjimo yra tik darbo aklai, žinoma.Aš esu tik vadovautis labai gerai įgalioto asmens priimančioje pabaigos.Nors tai vyksta mano namuose Parzenie TX appaently tokio pobūdžio problemos taip pat buvo liudininkai dėl komercinių TX.

Jei šie tolimojo pastabas, gali dažnį atrankinį blukimas paaiškinti?

FVM: Ne, jie visi iš vietinių (visi per 15miles tiesi linija).

Pranam77: Kažkas kitaip.Aš taip pat projektavimu ir gamyba PCB, double-sided hobis mažas veikia
ir tt Aš turiu kelis klausimus.Ar aš galiu su jumis susisiekti tiesiogiai ar norėtumėte per forumas?Ačiū.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back