Altium ir senų Protel 99SE panašumai

E

Eugen_E

Guest
Labas,

Į darbą aš turiu priėjimą prie Protel 99SE, tačiau niekada nebuvo panaudotos prieš jį, aš OrCAD praeityje.
Noriu paklausti, ar mokymosi "senųjų" Protel 99SE bus vienaip ar kitaip naudinga naudoti Altium pagrindinės lygiu kada nors ateityje, arba Altium yra visiškai skirtingos?Mokymai Protel yra naudinga dabar arba Altium yra daug labiau pažengusios ir specialaus mokymo reikia?

Ačiū

galų gale jie visi įrankiai.
Aš naudoju protel ir OrCAD sąvoka yra tokia pati, jums reikia matyti, kurie jums tinka.
Jeigu jums reikia pereiti nuo OrCAD į protel arba Altium aš jums patarti kreiptis į Altium Juk tai pataisytas
check this pereinant iš protel į altium

http://wiki.altium.com/display/ADOH/Moving to Altium Designer from Protel 99 SE

Ačiū

Aš tyrimas trumpai Protel.Iki šiol aš tik Protel darbe.
Man buvo įdomu apie panašumą, nes šiais laikais visi kalba apie Altium, ir man gali prireikti jį naudoti ateityje.

Hi Eugen,
Mano patarimas, jei mokotės, geriau išmokti Altium.It būti naudinga ateityje, taip pat įrankis tiek atnaujinta ateities.

Visi geriausias ..!

Hi Eugen,

Aš sakyčiau, kad išmokti Protel nes tai tik bus sukurta pridėtinė vertė jūsų profilyje.
Kiek tai susiję Altium tai susijungimo Protel ir PCAD tiek mokymosi protel bus tik lengviau jus dirbti Altium ateityje.

Linkėjimai,
Ricky

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back