Aktyvus BP filtro problemą

A

auhunter

Guest
Labas,
Man reikia pagalbos / pasiūlymų.Aš stengiuosi statyti standartas keletą atsiliepimų aktyvus filtras (MFB).Aš naudojo forumlas, įsigijo keletą programų, naudojamų internete skaičiuotuvus, kad būtų galima patikslinti vertes, kad būtų MFB dažnių praeinamumo filtru.Naujausias bandymas šiandien aš internete skaičiuoklė gauti rezistorių ir kondensatorių vertybes ir aš formules patikrinti tos pačios vertybės yra teisingi.Tačiau, kai aš statyti grandinė, ji neveikia.I've tried LMH6624, TL072, TLC2272 opamps.Jis neatrodo klausimu kokia aš stengiuosi, atrodo, kad nėra tinkamai veiktų.Iš tiesų, jie nėra šalia paramters kurie Fc = 2100Hz BW = 300Hz, pelnas = 1, naudojant 113KΩ įvedimo, 226KΩ atsiliepimą rezistorius ir 1164Ω už 3 rezistorius, su dangteliu yra lygūs ne 4.7nF ir 5V už Vcc.I've tried pakeičiant kitus parametrus pagal atitinkamas komponentas vertės, filtrų topologies, ir tt, tačiau neatrodo, kad klausimas, I
can't get vieną darbą, kaip turėtų.Aš naudojate Wavetek 288 signalų generatorių ir Tektronix 2246 taikymo sritį.Aš žaisti su šia gana ilgai, bet, aišku aš trūkstamų kažkas, nes rezultatai negali uždaryti į norimą Fc ir BW I'm trying už.Gal kas nors čia yra pasiūlymų, kaip į ką gali padaryti neteisingai arba ką dar aš galiu pabandyti.Ačiū už bet kokią pagalbą.
auhunter

Labas,
I
didn't paskelbti schema, nes tai yra standartinis grandinės visur.Bet čia yra nuoroda į jį.Ačiū už bet kokią pagalbą.http://www.captain.at/electronics/active-filter/

Apskritimas nerodo jos dvigubos poliariškumo tiekimo.Argi ne jūs naudojate?
Kuris Opamp Jūs naudojatės?
Ar filtras maitinami iš labai mažas produkcijos impedancja kitą Opamp?
Kas yra jo apkrova?

Labas,
Žinoma, dvejopo poliariškumo maitinimo yra Jūsų problema.
Pabandykite su
12 V ir-12V į teisingą kaiščių.Vertimai yousupply grandine su 5V ir GND ar kažką panašaus.

Linkėjimai,

"Apskritimas nerodo jos dvigubos poliariškumo tiekimo. Neatraduši naudoti vieną?"
Ne, aš ne naudoti dvigubą poliariškumo maitinimo.Aš šališka jį vidurio pasiūla ne apversdami įvesties ir aš tiesiog prijungti jį prie žemės ir tegul klipas neigiamą dalį sinewave ... nesiskiria grandinės efektyvumą vistiek.

"Kuris Opamp Jūs naudojatės?"
Aš bandžiau LMH6624, TLC2272, TL072.Nors LMH6624 yra geriausias Specifikacijos, ji elgiasi blogiausia.Kiti 2 atlieka labai panašūs, išskyrus tai, kad TL072 nėra pjaustyti neigiamą dalį sinewave kaip TLC2272 nėra.I'm guessing jis kažką daryti su TL072 yra ir Fet įvesties stiprintuvą, bet aš iš savo žinias zoną, ir aš nesu įsitikinęs.Bet kuriuo atveju, tas 2 veikti panašiai, jei aš Valyti signalo generatoriaus, rezultatus didinti, kai aš dažniau vietoj elgiasi tarsi centras dažnis yra 2100hz, kaip tikėtasi.

"Ar filtras maitinami iš labai mažas produkcijos impedancja kitą Opamp?"
Ne, tai įtraukti į 113k įvesties rezistorius iš signalų generatoriaus.Aš perėjo iš jos produkcijos išrinkiklis 50Ω, 75Ω ir 600Ω rezultatus, nekeičiant efektyvumą.

"Kas yra apkrova?
Produkcija tiesiog prijungti prie zondas, kurio taikymo sritį.

AčiūParašytas po 28 minučių:Labas,
"Žinoma, dvigubo poliariškumo maitinimo yra Jūsų problema.
Pabandykite su
12 V ir-12V į teisingą kaiščių.Vertimai yousupply grandine su 5V ir GND ar kažką panašaus. "

Ar galite paaiškinti, kodėl Jums tai sakau (žinoma, aš stengsiuosi, nes aš beviltiška žinoti this out), bet aš perskaičiau viską, ką galite rasti šiuo klausimu pastaruosius keletą savaičių.Aš rasiu keletą straipsnių apie vieną tiekimo op-amperai parodyta op amperų pvz TI TLC2272 naudojami šioje paraiškoje naudojant vieną tiekimo ir poslinkis signalą tarpinio tiekimo.Štai kodėl aš neįtariamų a Dies tiekimo mano problemą.Jei pažvelgti į šį dokumentą, psl 17 yra tas pats grandinė parodė įgyvendinami naudojant vienos tiekimo Opamp.
http://www.ti.com/sc/docs/psheets/abstract/apps/sloa058.htm

Audioguru turi man galvoti apie įkelti ...
Ačiū,
auhunter

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back