Absorber modeliavimas CST

N

Noob

Guest
Hello all,

Bandau modeliuoti sugeria konstrukcija (daugiausia piramides) efektyvumą. Kaip apskaičiuoti sugėriklis's atspindžio aš galiu palyginti atsispindi srityje su atspindi metalinė plokštelė su paties size.The taško padėtį taško priklauso nuo kurso kampu kritimo plokštumoje, gaunamų wave.Then R = 20log (FFT (absorberis signalas) / FFT (plokštelės signalo)). Šis metodas yra aprašytas straipsnyje (matavimų ne simuliatorius).

Duomenys apie elektros savybes sugerti galima rasti straipsnyje "palyginimas EM Absorber Naudojama beaidės ir pusiau beaidės kameros emisijos ir Imunitetas testavimas skaitmeninių įrenginių." Kalbant apie amortizatoriai galiu naudoti tipiškas matmenis, kurių buvo imtasi pagal skaičiuokles matmenys.

Mano inquries:

1) Ar kas nors iš ankstesnės patirties natūra ir pasiūlymus šiuo klausimu?
2) Ar kas nors žino kur galima rasti kitų šaltinių duomenis apie amortizatorius E ir σ? Duomenys apie amortizatoriai yra ploni dėl to, I guess.

Ačiū

Hi noob tiesiog ieškoti medžiagos biblioteka cSt yra sugeriančių medžiagų
iš E & Cumming pažvelgti katalogas pamatyti, jei jis atitinka jūsų reikalavimus

PL

Ačiū už atsakymą,

Aš naudoju V5 ir aš, atrodo, negalime rasti tinkamą one.Could galėtumėte būti konkretesnis ir pasakyti, kuris modelis jums turėjo savo mintis?

Anyways, norėčiau paklausti following.Does kas žino, kaip prieiti prie zondo rezultatai VBA interpretatorius? Aš turiu galvoje, jie parašyti taip. PRD. Asm. PRA. Prp failus, bet kai aš

Kodas

nustatyti res = Result1D ( "probe1 (PW). prp)

Hi noob

Jūs pavyzdyje katalogas sugėriklis pavyzdys.

Jūsų Q?Tiesiog pasirinkite langelį forma tada paspauskite "ESC" jums langą
šiame lange yra medžiaga eilutę.paimti juoda rodykle ir
medžiagų pasirinkti biblioteką.Tada ieškoti medžiagos, kuri jums reikalinga.PL

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back