90 ° sulinkti?

A

ACTRA

Guest
labas dar kartą ...

įvedimo yra iš VCO ..1,3 GHz

jis padalintas į dvi dalis ..vienas Rusijos stiprintuvai ...
du prescalar kaip pašarų atgal
eilutėje yra MicroStrip 50ohm derinama ..

mano klausimus
1 - tai gerai, ką aš padariau tai nurodoma pridedamame paveikslėlį?jei yra kokia nors geriau pasiūlymų?

2-tai laikoma 90 ° pasviręs į MicroStrip?
Atsiprašome, bet jums reikia prisijungti, kad galėtumėte peržiūrėti šį priedą

Labas,

Pažvelkite į Zcomm appnotes (AN102 apie išdėstymas), kaip ir paprastas elektros skirstytuvo galite naudoti 3pcs 15 omų rezistorių (kaip naudojami AN105 už susumuojant 2 VCO).1.3 GHz, 0805 paketas bus bauda už rezistorių ir kondensatorių.

http://www.zcomm.com/support/appnotes.htm

Jūsų nutrūkimą 3 uoste TEE.Port1 įvedimas iš VCO, uosto 2 ir 3 dalis rezultatus prie stiprintuvo ir prie prescaler.Jei norite modelis tiksliai TEE, naudoti plokščiu
J. simuliatorius (Sonet Lite yra daugiau nei pakankamai Tai taip pat galite įtraukti jūsų R, L, C elementų, Netlist ir imituoti jų per daug).Bet 1,3 GHz, nėra toks svarbus.

Kalbant apie suapvalinama pabaigoje savo linijos, PCAD (aš naudoju taip pat šio pcb išdėstymo programos) negalima padaryti kitu būdu.Jūs turite alternatyvą parengti šias eilutes kaip Poligons, ir tokiu būdu galuose bus teisę kampu.Arba (ir aš visus mano rf išdėstymą taip) imituoti išdėstymo savo dizaino mikrobangų modeliavimo paketas (šiuo būdu galima apimti visus perėjimus ir pertraukų), eksporto išdėstymą kaip DXF arba GERBER failus, ir importo į PCAD .Tokiu būdu pcb į PCAD bus identiškas išdėstymo imituojami.

Rgds,
Al

Tik viena pastaba.
Ar jūs manote, kad prescaler ne tik savo darbą, bet ir rezultatų kitų signalų (subharmonic, padauginus ir mišrios subharmonics) per?Taigi (papildyta) VCO produkcija bus švarų signalo ką manau norite.
Manau, reikia atskirti prescaler su stiprintuvu ar Attenuator nuo realių rezultatų VCO signalas per.
g579

taip .. išėjimo iš VCO pirmą kartą perduotas pyragas Attenuator rep.pagal varžynai parodė ...Po 3 minutes:AL0117 ... gali ir rodo man tinka paprastas naudoti mikrobangų simuliatorius?Po 5 minučių:apie suapvalinama pabaigos eilučių ...galima ir tiesiog palikti juos taip, tada juos pašalinti naudodami bet GERBER redaktorius?

Jūsų išdėstymas yra geras 1.3GHz.Tačiau problemos,
kuriuos g579 išliks.

Jūs turite įterpti Attenuator (ar kito stiprintuvo į prescalar atsekti) tarp RF stiprintuvą ir prescalar sąnaudos.Kodėl negaliu prisijungti RD stiprintuvą tiesiai į VCO produkcijos ir Attenuator iš VCO išėjimo į prescalar?

IVE padėti pyragas tipo Attenuation trinkelėmis po išėjimo į VCO sumažinti bendrą naudą 2dB ....todėl izoliuoti ir sumažinti produkcijos turi būti tinkama tam prescalar

Ar aš turiu pateikti kitą Attenuator @ kad prescalar įvedimo?

Ką daryti, jei aš pakeitė Varžėsi būti taipVCO ----------> RD ETAPAS
.
.
.
v
Prescalar

vietoj
RD ETAPAS
.
.
.
VCO ------
.
.
.
v
Prescalar

Jeigu Jums reikia švaraus išvesties signalas, tada prescaler turėtų būti atskirta nuo kitų dalių vieneto,
patalpos Attenuator arba (o) stiprintuvu ir Attenuator prieš prescaler.
Į 1,3 GHz lengvai įdėti MAR arba panašios naudos blokas su 10 dB įgyti ir 10 dB Attenuator, kuri duos jums apie 30 dB ar daugiau izoliaciją prieš prescaler.
Bet jei Parazitinės signalų nekilnojamojo RF išėjimo netrikdo, galite praleisti šį whole thing out.
g579

Dar viena pastaba: tikrai gerą atskyrimą VCO / prescaler ir produkcija yra labai svarbi.Į swithching iš dozatoriais viduje prescaler duos daug nepageidaujamų produktų.Pirmiausia reikia apskaičiuoti energijos balansas: kas produkcijos lygį, VCO, ir kokiu mastu turite pateikti prescaler.Paprastai prescalers gali lygiai tarp -20 ir
3 dBm, bet jūs turite patikrinti duomenų jūsų atveju.Taigi, jei turite pakankamai galios (ex.
9 dBm VCO išėjimo galia), galima naudoti kryptinė jungiamoji mova (su didžiausia sukabintuvo faktorius įmanoma, bet ne per didelis teikti lygį, prescaler).Kai kuriose praktiškai grandynai MicroStrip jungtys naudojamos, kai kiti SMD krypties jungtys (Minicircuits ir TOKO (tarp kitų) gaminti šių rūšių jungtys, kurios veikia iki 2 GHz).

Rgds,
Al

PS.ACTRA: patikrinti asmenines žinutes.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back