3D Simuliatorius

itaifrenkel rašė:

EdmundZheng,Ką reiškia "dukart du taškai"?
Prašome patikslinti savo problemą.

Ar kreiptis Ansoft techninis palaikymas?Itai

Gerbiami asdfaaa

į MWS, lygiagrečiai apdorojimas keliais procesoriais jau įgyvendinama CPU tuo pačiu motininė.Kadangi dabar, tai veikia beveik taip pat skaičiavimo į klasterius.Kiekvienas procesorius veikia (imituoja) mažesnės visų struktūrą.Nėra bendra problema, FIT teorija, kuri neleidžia jums atlikti lygiagrečiai apdorojimo.

Tai daugiau techninio issu.Dėl lygiagretaus apdorojimo procesorius dėl įvairių pagrindinių (klasterius), turite naudoti specialių priemonių yra metodus.Ji paprasčiausiai nebuvo impelmented iki šiol MWS.

Nuoširdžiausi linkėjimai.

F.
Paskutinį kartą redagavo RFSimulator 08 Lap 2004 16:27, edited 1 kartą iš viso

Gerbiami Loucy,

Dėkojame, kad galvoja apie mane, taip Jūs teisus.Sužinoti iš WinNEC95VM ir Aš naudojate SuperNEc demo versija.Šios dvi programos, naudodami bankinį modeliavimas.Galų gale, aš noriu imituoti sudėtingesniais taip, tai kokia programa galima tirti, aš noriu programinė pakankamai gerai imituoti įvairių antena?Galbūt į ateitį, man reikia norint susidoroti su dažnio išlaikomais medžiagų.
Kitas klausimas, WinNEC95VM yra dažnio simuliatorius, todėl, jei aš noriu ją laiko domeno, aš žinau, aš turiu taikyti sparčiosios Furjė transformacijos.Bet aš galiu tai padaryti?Aš Mathcad ir FFT man jokių problemų.Kiek dažnius reikia raidos atlikti FFT?Paimkite paprastas pavyzdys, paprastą resonnance Dipolio, jūs galite man padėti ją, galite pateikti man žingsniai šiam tikslui pasiekti?

Ačiū,
Žėručio

Mano nuomone,

lygiagrečiai perdirbimas> 1 CPU viename plok => (rodo) kompiuterinių variklis wielowątkowych, duomenų / atminties daugiausia greičiausiai dalijasi perdirbėjai.Yra tik 1 skaičiavimo srityje, tačiau (FDTD) atnaujinimas yra atliekamos kelių procesorių.Programa remiasi operacinę sistemą į "balanso" užduotį.Riba ir dydžio problema išlieka ta pati kaip 1 cpu atveju.

klasterio skaičiavimo, pavyzdžiui, viena įgyvendinta RSoft FullWave grindžiamas MPI.apskaičiavimus domenas išskaidomos į daug sub-domenus, srityse yra laikomi (platinamas) atskiruose kompiuteriuose.Į FDTD problema gali būti daug didesnis.Atrodo CST nebuvo siūloma ši funkcija dar.Jos turėtų dirbti su apkrova pusiausvyrą savo kodą (kontrastas su remiasi Windows planuoti temas).

Atrodo XFDTD iš Remcom taip pat turi gebėjimą naudotis skeveldrinių skaičiavimas.Nežinau, kaip gerai ji skalės.RFSimulator rašė:

Gerbiami asdfaaaį MWS, lygiagrečiai apdorojimas keliais procesoriais jau įgyvendinama CPU tuo pačiu motininė.
Kadangi dabar, tai veikia beveik taip pat skaičiavimo į klasterius.
Kiekvienas procesorius veikia (imituoja) mažesnės visų struktūrą.
Nėra bendra problema, FIT teorija, kuri neleidžia jums atlikti lygiagrečiai apdorojimo.Tai daugiau techninio issu.
Dėl lygiagretaus apdorojimo procesorius dėl įvairių pagrindinių (klasterius), turite naudoti specialių priemonių yra metodus.
Ji paprasčiausiai nebuvo impelmented iki šiol MWS.Nuoširdžiausi linkėjimai.F.

suteikia viltį CST priduria skeveldrinių skaičiavimo, kad artimiausioje ateityje

Jei norite pamatyti Padalos modeliavimo greičio su skaičiaus mazgų klasterius aplinkoje patikrinti šią nuorodą http://www.lumerical.com/fdtd_parallel_fdtd

EdmundZheng,

Jūsų atveju, jūs galite pritaikyti dėl aukštojo dažnio (leidžia pasakyti 5.5Ghz), tada naudoti greitai raidos padengti diapazonas iki mažesnių dažnių.

Nėra jokių specialių kad reikia daugiau nei vieną prisitaikymo ir raidos.

Itai

Pastebėjome keletą originalo klausimus nebuvo atsakyta.

Visa bangų uždavinių yra tik vienas, kad išspręsti visas komplektas Maksvelo lygtys.Ar geometrijos įvedimas yra 2D, 2.5D, arba 3D
doesn't matter.Pavyzdžiui sluoksniuotu žiniasklaidos simuliatoriams kaip Sonet ir Ansamblis yra pilnas banga, nes jie sprendžia pilną Maksvelo lygtys nors leistinas geometrija yra ribotos.Momentum RD nėra visiškai bangų, nes daroma prielaida, kad pajėgumai būtų nepriklausomos, atsižvelgiant į dažnį.

Apriboti
vs neapribotą gali būti keblus.Daugumai žmonių tai nėra svarbu.Apriboti solvers negali leisti paviršinių bangų ir kitų Parasitic režimų propaguoti.Pavyzdžiui VIaS labai gerai paimdavo lygiagrečiai plokštelės režimu, verta žinoti, kada tai vyksta.Jei ribotos Spręsti turi gerą PDL, nemanau,
kad tai yra problema.Standartinis spindulių sienos counditions neveikia, taip pat šių tipo rūšių (nes jie vadovaujasi rūšių ne spinduliuotės).

Hope this helps.

itaifrenkel rašė:

EdmundZheng,Jūsų atveju, jūs galite pritaikyti dėl aukštojo dažnio (leidžia pasakyti 5.5Ghz), tada naudoti greitai raidos padengti diapazonas iki mažesnių dažnių.Nėra jokių specialių kad reikia daugiau nei vieną prisitaikymo ir raidos.Itai

EdmundZheng,

Aš tai patikrinti, bet tiek, kiek aš atsimenu, galite atlikti šiuos veiksmus:

1) naudoti greitai raidos su Prisiminti sritys langelį.Tada turėtų būti pajėgios pasinaudoti modelius.
2) Vietoj greitai raidos galite pasirinkti vieną dažnį diskrečiųjų raidos.Tai reiškia, kad jūs vėl naudojate dažniau akių, siekiant išspręsti problemą, tam tikru dažnumu interesų.Taigi, nėra būtinybės adaptacijos procesas.

Itai

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back