3D Simuliatorius

M

Mica188

Guest
Labas,

Aš perskaičiau kai kurias temas šiame forume, ir aš rasiu kriterijus pasirenkant programinės įrangos.

1) kokios sužadinimo gali būti taikomas ir struktūra (pvz. Susitelkusius uostų bangolaidžio uostus, plokščių bangų?)

Ar galite man keletas pavyzdžių programmiski šiuos elementus?2) jis laiku ar dažninį duomenų sprendimų: kas geriau laiko ar dažnių?

3) tai išspręsti į ribotos arba neapribotą srityje?kokio tipo krašto sąlygomis yra įmanoma:

Ar galite paaiškinti daugiau informacijos, apriboti arba neribotą sąlygomis?

4) kas yra visiškai bangų sprendimų?

Aš esu pradedantysis šioje srityje.Right now, I'm using SuperNec demo versijos, ir aš norėčiau žinoti Comparaison su HFSS iš Ansoft.

Thanks in advance,

Žėručio

Mica188 rašė:

Labas,Aš perskaičiau kai kurias temas šiame forume, ir aš rasiu kriterijus pasirenkant programinės įrangos.Žėručio

Aš labai didžiuojuosi, kad aš iš tos pačios šalies, kaip jūs.
Admire! ^ _ ^
Ačiū!

asdfaaa,

Aš nesutinku su savo pareiškimus.

HFSS yra daug greičiau, kai tikslumas yra būtinas.Į FDTD solvers buvo sunku rafinuoti jų akių ir KONTROLIUOJANT tikslumą tirpalo.Taigi, jei jūs ketinate naudoti (greitai) laiko domeną kaip mažiau tikslūs sprendimų, jums reikia įtraukti į modeliavimo metu laiko ketinate praleisti laboratorijoje tuningas savo prietaise.Tikslumo kontrolė yra laiko taupymo.Į HFSS galite pradėti spręsti greitai, tačiau mažiau tikslūs tirpalas, tada pasirinkite ją išspręsti accuratly.

Antra, HFSS turi interpoliuojant ir greitai sąšlavos kuri pašalintų būtinybę išspręsti Kiekvienoje dažnio tašką.Abi plačiajuosčio ir shortband sąšlavos yra daroma efektyviai.

Dabar - kaip šiuo metu domeno konversijos yra lėtesnis ....
Leiskite mums priimti signalo problemos, pavyzdžiui, impulso įvesti per.Kai naudojate metu domeno sprendimų ir reikia bendro imituoti tarp prieskonių ir FDTD solver.Kiekvieną kartą, kai cahnge impulso formos Jums reikia iš naujo paleisti FDTD modeliavimo!.Tai jei konvertuoti laiko domeno rezultatus į S-parametrų (freq. domenas), tada paversti juos atgal į laiko domeną prieskonių.
HFSS sukuria tiesiogiai S parametrus, ir ji ateina su parametrinė modelio eksporto į grandinę simuliatorius.Be to, grandinės simuliatorius gali paprašyti HFSS išspręsti naują variantą, jei nenorite įsiterpti tarp rezultatų.Be to, ši grandinė simuliatorius optimizuotas didelis S-matricų.Nėra jokios konkurencijos čia.

Žinau tik vieną paraišką, kad būtų galima pasirinkti FDTD per HFSS, ir kad jei vienas turi pažymėti laukai metu domeno.

Just another komentarą Q3D.Kol modelis yra gerokai mažesnės nei bangos didžiausią dažnį jis bus teisingas.Į dabartinę versiją, nors L nėra Priklausomai nuo dažnio ir jis neturi apskaičiuoti g (dielektrinių nuostolių).

Mica188, kas taikymo jūs ieškote treniruoklis, skirtas?

Linkėjimai,
Itai

Gerbiami itaifrenkel,

Aš beveik nesutinku su savo pareiškimus.

Pirmasis:
Naujųjų laiko domenui Solvers (pavyzdžiui MWS) turi adaptuotųjų akių patikslinimų, kurie suteiks jums tikslią akių ir sprendimas.Iš tiesų, šis akių patikslinimo netgi geriau tada freq.domeno patikslinimo, nes patikslinimo pats plačiajuosčio!Į HFSS patikslinimo yra tik vienas freq ..Nėra garantijos, akių gera kitoje freq.Pavyzdžiui ką tik galite naudoti filtrą galima patobulinti ne leidimą juostos bet stabdymo juostos.Kaip pamatysite, yra dažnis.domeno sprendimų nėra patikslinti akių viduje filtro nes stabdymo juostos freq.nebus energijos filtrą.Jei paleiskite išvalyti, rezultatai bus gana klaidinga!Jūs turite įsitikinti, kad adaptuotųjų patikslinimas atliekamas leidimą juostos.Antra skaičiaus klaidos pateikė FFT gali būti nesirūpinama, palyginti su kitų klaidų šaltinių (pvz., akių klaidas ar leistini nukrypimai geometrijos)

Trečia: Laikas, reikalingas atlikti FFT yra labai mažas, palyginti su bendru modeliavimo laiką.

Ketvirtas: Įrankiai pavyzdžiui MWS taip pat prieskonių modelis ekstrahavimo (kuris faktiškai tiesiogiai remiasi laiku domeno imitavimas) nėra būtina iš naujo paleisti modeliavimo kiekvieną kartą, kai impulso formos pakeitimus.Nuoširdžiausi linkėjimai,

F.

Labas,

Ačiū už explaination, labai aiškūs.

Right now, I'm in mokymosi kreivė.Taigi, pirmas žingsnis yra playing around su antenos parametrai ir analizuoti
Kas gali šias programas gali suteikti.Mano problema yra imituoti visą antenos sistema.Galbūt viena programa ne visi, bet aš noriu Limite įranga ir išlaidų per.Ką aš noriu padaryti, tai:

1) aš galiu pakeisti impulso formos lengvai ir pamatyti skirtingas pasekmes, susijusias su šio pakeitimo

2) Išvesties duomenų lengvai manipuliuoti, arba be to, vartotojo sąsaja, kuri suteikia man visus parametrus sklypų antena.Tolimųjų lauko sklypo ne tik Pelnas ir Koeficientas dėmesio, bet taip pat, kad elektromagnetinio lauko sklypo.

Ar interessting Jūs mentionne srityse sklypo laiko srityje, kas yra naudingumo šio sklypo?Ar galite paaiškinti daugiau?

Kaip mentionne į ankstesnį pranešimą, I'm naudojant demonstracinę versiją SuperNec.Aš turiu 3 programmiski aš protas, kurie SuperNec, HFSS ir XFDTD, XGTD iš Remcom.Ar galite pasakyti, privalumus ir trūkumus šių programų?

Ačiū už sugaištą laiką,

Žėručio

Max Žėručio,

Jūs taip pat turėtų ieškoti CST MicrowaveStudio.Jis yra plačiai naudojamas antena dizainas.Tiesiog gaukite bandomąją versiją ir pažiūrėkite patys.F.

Ačiū, tai padės.Kur galima rasti bandymo versija?Aš naršyti CST svetaine ir Nemačiau kur galima atsisiųsti bandomąją versiją.

Linkėjimai,

Žėručio

Max Žėručio,

Jūs turite susisiekti su vaikinai nuo BST arba vienas iš jų platintojai tiesiogiai.Tiesiog siųskite juos elektroniniu paštu.Elektroninio pašto adresus galima rasti jų interneto svetainėje.

Hope this helps.

F.

RFSimulator,

MWS subgriding dar imature ypač vidutinių ir didelių problemų.Primenu jums, kad:
ftopic95879.html

Akių, Adaptacija dažnis tikslią visų dažnių, ir geriausiai parodo, kad yra tobulas lyginant su matavimų per pastaruosius 15 ar daugiau metų.

Dėl filtro problemą minėta, HFSS vartotojas gauna perspėjimą, kad yra problema konvergencijos, ir yra daugiau nei vienas iš būdų ją išspręsti.Ar MWS perspėjimų kai yra tikslumą problemas?
Antra, filtras dizainas dažnio srityje taikymo už-se.Aš abejoju, kad MWS galite gauti tikslius rezultatus, siaurajuosčio filtro naudojant laiko domeno.

Spice eksporto - Jūs bandėte paleisti plačiajuosčio prieskonių modelį su daugiau nei 10 uostų (ji užima daug laiko). Dažnių srityje atstovavimą ir optimizacijos algoritmų grandinės sprendimų leidžia jums gauti darbą į timly būdu.

Aš turiu pripažinti, kad MWS sukauptą tam tikrą rinkos dalį, nes ji išleista anksčiau yra nieprzemakalny sąsają, tačiau nuo HFSS v9 Manau MWS yra mažesnė.Itai

kai aš imituoti dvejopo dažnio antenos HFSS, akių turi būti du kartus per du taškus, kodėl?
Šiuo metu aš sutinku su RFSimulator.

Dėkojame už lakuotais komentarą!

Įdomu, kodėl BST arba Ansoft nepalaiko lygiagrečiai.Aš girdėjau, kad MWS ar šiek tiek.Bet Thats tik multiport modeliavimas setup.Laikas domeno solvers idealiai tinka parallelization.Pavyzdžiui, galima paleisti RSoft's Fullwave daug mašinų.Kiekviena mašina modeliuojanti tik dalis modeliavimo srityje.Šiuo būdu jūs galite laimėti, 2 GB RAM apriboti langų ir jūs turite didelio greičio didinimo.Aš vyko fullwave 5 mašinoms naudojant viso 10 GB s atminties.Kodėl CST
doesnt support tokia funkcija MWS?Ar jį sunku įgyvendinti tokią funkciją FIT formalizmas?

EdmundZheng,

Ką reiškia "dukart du taškai"?Prašome patikslinti savo problemą.
Ar kreiptis Ansoft techninis palaikymas?

Itai

Labas,

CST palaiko lygiagrečiai Taikinio procesoriaus ta pačia pagrindine.Jūs galite pasirinkti skaičių procesorius norite naudoti, sprendimų specialius parametrus, jei turite atitinkamą licenciją.Aš asmeniškai naudoti dvigubos procesorius Xeon sistemą.

Jis taip pat palaiko lygiagrečiai keletą uostų tinklo

Howerver CST nepalaiko lygiagrečiai apdorojimas kompiuteriu klasterius.Norėčiau spėti, kad tai labiau susiję su įgyvendinimo, o ne klausimas, ar tai yra įmanoma

Nuoširdžiausi linkėjimai,

F.

būtų buvę gerai jei CST įdiegė tokią funkciją.Žinau daug žmonių pirko Fullwave tik todėl, kad jis remia paralled kompiuterių per tinklą.Struktūros vis daugiau atminties intensyvus.Ir tinklo, atrodo, yra vienintelis perspektyvus sprendimas įveikti tokių didelių problemų

itaifrenkel rašė:

asdfaaa,Aš nesutinku su savo pareiškimus.HFSS yra daug greičiau, kai tikslumas yra būtinas.
Į FDTD solvers buvo sunku rafinuoti jų akių ir KONTROLIUOJANT tikslumą tirpalo.
Taigi, jei jūs ketinate naudoti (greitai) laiko domeną kaip mažiau tikslūs sprendimų, jums reikia įtraukti į modeliavimo metu laiko ketinate praleisti laboratorijoje tuningas savo prietaise.
Tikslumo kontrolė yra laiko taupymo.
Į HFSS galite pradėti spręsti greitai, tačiau mažiau tikslūs tirpalas, tada pasirinkite ją išspręsti accuratly.Antra, HFSS turi interpoliuojant ir greitai sąšlavos kuri pašalintų būtinybę išspręsti Kiekvienoje dažnio tašką.
Abi plačiajuosčio ir shortband sąšlavos yra daroma efektyviai.Dabar - kaip šiuo metu domeno konversijos yra lėtesnis ....

Leiskite mums priimti signalo problemos, pavyzdžiui, impulso įvesti per.
Kai naudojate metu domeno sprendimų ir reikia bendro imituoti tarp prieskonių ir FDTD solver.
Kiekvieną kartą, kai cahnge impulso formos Jums reikia iš naujo paleisti FDTD modeliavimo!.
Tai jei konvertuoti laiko domeno rezultatus į S-parametrų (freq. domenas), tada paversti juos atgal į laiko domeną prieskonių.

HFSS sukuria tiesiogiai S parametrus, ir ji ateina su parametrinė modelio eksporto į grandinę simuliatorius.
Be to, grandinės simuliatorius gali paprašyti HFSS išspręsti naują variantą, jei nenorite įsiterpti tarp rezultatų.
Be to, ši grandinė simuliatorius optimizuotas didelis S-matricų.
Nėra jokios konkurencijos čia.Žinau tik vieną paraišką, kad būtų galima pasirinkti FDTD per HFSS, ir kad jei vienas turi pažymėti laukai metu domeno.Just another komentarą Q3D.
Kol modelis yra gerokai mažesnės nei bangos didžiausią dažnį jis bus teisingas.
Į dabartinę versiją, nors L nėra Priklausomai nuo dažnio ir jis neturi apskaičiuoti g (dielektrinių nuostolių).Mica188, kas taikymo jūs ieškote treniruoklis, skirtas?Linkėjimai,

Itai

RFSimulator rašė:

Labas,CST palaiko lygiagrečiai Taikinio procesoriaus ta pačia pagrindine.
Jūs galite pasirinkti skaičių procesorius norite naudoti, sprendimų specialius parametrus, jei turite atitinkamą licenciją.
Aš asmeniškai naudoti dvigubos procesorius Xeon sistemą.Jis taip pat palaiko lygiagrečiai keletą uostų tinkloHowerver CST nepalaiko lygiagrečiai apdorojimas kompiuteriu klasterius.
Norėčiau spėti, kad tai labiau susiję su įgyvendinimo, o ne klausimas, ar tai yra įmanomaNuoširdžiausi linkėjimai,F.

itaifrenkel rašė:

RFSimulator,Aš turiu pripažinti, kad MWS sukauptą tam tikrą rinkos dalį, nes ji išleista anksčiau yra nieprzemakalny sąsają, tačiau nuo HFSS v9 Manau MWS yra mažesnė.Itai

Atrodo, Mica188 suinteresuota Antenos imitavimui.Tai geriau pradėti mokytis kai kurių mama kodas pvz SuperNec, IE3D ir Feko.Kodą, kuris pateikiamas kartu su knyga (pvz., antenos ir
J. modeliavimas naudojant Matlab?) Gali būti pakankamai.Mama yra geriau nei FDTD ir FEM kaip priemonė mokymosi fizikos antenos.Po to susipažino su mama (mama ir kodai), jam bus lengva pereiti prie FDTD arba FEM kodas.Pirmiausia jums gali prireikti sukurti kai kurių įgūdžių kieto modeliavimas (kūrimo geometic modelis antenos), tačiau galų gale kas dirba jūsų supratimą apie fiziką.

Tiesiog mano nuomonė.Mica188 rašė:

Labas,Ačiū už explaination, labai aiškūs.Right now, I'm in mokymosi kreivė.
Taigi, pirmas žingsnis yra playing around su antenos parametrai ir analizuoti Kas gali šias programas gali suteikti.
Mano problema yra imituoti visą antenos sistema.
Galbūt viena programa ne visi, bet aš noriu Limite įranga ir išlaidų per.
Ką aš noriu padaryti, tai:1) aš galiu pakeisti impulso formos lengvai ir pamatyti skirtingas pasekmes, susijusias su šio pakeitimo2) Išvesties duomenų lengvai manipuliuoti, arba be to, vartotojo sąsaja, kuri suteikia man visus parametrus sklypų antena.
Tolimųjų lauko sklypo ne tik Pelnas ir Koeficientas dėmesio, bet taip pat, kad elektromagnetinio lauko sklypo.Ar interessting Jūs mentionne srityse sklypo laiko srityje, kas yra naudingumo šio sklypo?
Ar galite paaiškinti daugiau?Kaip mentionne į ankstesnį pranešimą, I'm naudojant demonstracinę versiją SuperNec.
Aš turiu 3 programmiski aš protas, kurie SuperNec, HFSS ir XFDTD, XGTD iš Remcom.
Ar galite pasakyti, privalumus ir trūkumus šių programų?Ačiū už sugaištą laiką,Žėručio

atrodo, kad nėra geriausias kodas tačiau geriausiai įgyvendinti

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back