1D FDTD metodas TEM banga

B

blah1

Guest
Hello everyone!

Daliai universiteto projekto aš dabar dirba, man reikia apskaičiuoti Ey ir Hz srityje komponentai TEM bangos "X kryptimi ir per vadinamuosius laisvo oro, dielektrinių vidutinės ir be oro dar kartą.Žinau Diferencijuotas lygtis būti naudojamos iteracijos, ir aš žinau, kad Gauso impulso, kuris naudojamas Excite sistemos lygtis.

Man reikia parengti sklypus srityje pozicijos įvairių žingsnių funkcija.Bandau įdiegti į C. algoritmas

Aš perskaičiau skyriai FDTD įvairių knygų gavau iš bibliotekos, bet jie tik su teorinių klausimų.

Kol kas man sukonfigūruoti 512 Yee ląstelių, kurių atitinkamos reikšmės laisvą oro ir dielektrinių vidutinės (ląstelių 250-309 yra dielektrikas).Tačiau, I'm stuck šiame taške, ir nežinau, ką daryti, iš čia.Could someone please give me pseudocode arba žodinis žymiklį apie ką turėčiau daryti kitą (ir kaip)?

Thanks for reading!
Atsiprašome, bet jums reikia prisijungęs, kad galėtumėte peržiūrėti šį priedą

Labas

Mažai išteklių, yra pridedami.Ji apima kai iš prof Schneider Course Notes (3 ir 4 skyriuose) ištraukos apibūdinantys 1D FDTD ir jos įgyvendinimą ir C kodas, susijusių su šių skyrių.Įvairūs bylų nagrinėjimą čia, kaip ir laisvos vietos, dielektrikas, lossy medžiagos ir tt Tai tikrai padės jums apdailos jūsų užduotis.

Nuoširdžiausi linkėjimai
Jithesh

Thanks Jithesh,

I'll go per juos dabar.

Much appreciated,
-Igor

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back