15625hz oscilator

M

Marmelado

Guest
Labas!
Kaip aš galiu padaryti 15625hz oscilator?
Norėčiau įdėti ne565 arba 4046 oscilating tuo tiksliai dažnių, su labai maža nuokrypis -10Hz

Ačiū!

Labas

Skamba žinoma, horizontali linija freq šalių Europoje.

Aš vieną kartą padarė 10MHz nuoroda OSC ir užrakinamas jį liniją dažnumas televizorius.Aš žinojau, kad vieną televizijos stotį faktiškai užrakintas jų subcarrier
kt prieš Cezis standartą.

Na aš paėmė 10MHz krištolas su 4060 ir paėmė / 64 išėjimo tada kitą / 10 lustą gauti iki 15625 Hz, kad man reikalinga kaip nuoroda į 4046 palyginti linija freq iš TV.Aš taip pat turėjo varicap veikiantis vienas kristalas
yra kondensatorius, kuris jungia jį su 4060 kurios buvo šeriamos nuo 4046 o / p.

Tokiu būdu galėjau skirtis kristalai freq šiek tiek ją gauti prie šliuzo iki 15625

Taigi, galėsite gauti pakankamai swing apie 15625 pusėje keisti 10MHz

Taip pat galite naudoti Skaitmeninis signalų (DDS) lustai iš analoginių dizainas.jie yra maži, bet tiksliai.
pažvelgti į savo ad9833, AD9834, ar AD9835.
kai kurie iš jų galima nemokamai mėginys.

http://www.analog.com

Jums reikia tik kvarco (apie 25 arba 50 MHz), ir jis tiksliai kaip milli-Hertz ...Jūsų programa per lygiagretų ar serijos kaiščius ant mikroschemų.

Have a good day!

Jei tai yra sweep dažnumas jūsų televizorius norite užrakinti, galite padaryti įlaipinti ritė į vietą netoli jūsų televizorius.Tada vykdykite ritė su stiprintuvu ir siauros juostos aktyvus filtras.Tai turėtų būti pakankamai gerai.Galite toliau valyti signalo užraktas su PLL lustą rodyti šį dažnį.Į NE567 rūšių (taip pat vadinamas tono dekoderiams) dirba labai gerai.Pasirinkite ir dizainas siauras linijos pralaidumą.Jei norite koreguoti etapo santykius, galite prieš PLL su RC mažas Filtras ir koreguoti laiko konstanta.Taip pat galite naudoti kelis RC skyriuose, jei norite plataus etape koreguoti be labai signalo amplitudės mažinimo.Jums reikėtų orientuotis į įlaipinti ritė su savo ašį on-line su CRT ppicture vamzdžių kreipimo ritės ašies.Jūsų ritė turėtų būti tik kelis kartus didesnio diametro nei vamzdis ritinys.Šiuose žemas dažnis nėra rezonuoja kiek sukanka resonating su inter vielos talpos.Jūs tikriausiai baigsis wytrzymałościowych į apvija ir ritė prieš pasiekti savarankiškai rezonanso dažnis yra virš swee dažnį.

Pirmasis statyti bet 1Mhz Kvarciniai oscilator
Jūs galite naudoti dviem inverterių, labai paprasta
ir padalinti tai su bet kokia maža kaina
prescaler / daliklis / 64 tada rezultatas
rasti internete, daug rūšių yra.
---------------------------------------------
frq 15625Hz.
1000000Hz / 64 -> 15625Hz

kvarcinis osciliatorius 4MHz
padalyti 8 kartus 2 = 15625 Hz
Daliklis: 74xx393

kvarco 4MHz yra pigiau nei 1MHz

Marmelado rašė:

Labas!

Kaip aš galiu padaryti 15625hz oscilator?

Norėčiau įdėti ne565 arba 4046 oscilating tuo tiksliai dažnių, su labai maža nuokrypis -10HzAčiū!

Low Cost shematic pagal 1 $ = 15625 Hz OSC
CMOs 4060 arba 74hc4060 ......

Jei naudojate 4MHz tada išeiti Q8.

Labas!

Ačiū, kad schema:)

Bet jeigu aš noriu, kad -10Hz nuokrypis, aš turiu naudoti PLL kaip 4046 su schema kaip generatorius?

Jūs galite naudoti 2Xpairs kondensatoriai ir kvarco smeigtukai, šį pavadinimą
du taškiniai moduliavimo arba padaryti deviaton dėl PLL (4046).

Apskaičiavimas ir / - 350Hz nuokrypis gauti /-5Hz apie 15625

Jei reikia didelio stabilumo naudoti oscilators kaip šis.

Marmelado:

Koks
yra jūsų dizainą?Gali būti ir kitų sprendimų, siekiant padėti jums, jei žinojo, kas
yra tikslas?

Linkėjimai,

TurboPC

Nors mes esame numeris ...Štai ITU 624-4 spec, kad nurodoma keletas numeriai PAL-BGHI, PAL-M, PAL-M, NTSC ir tt ...įskaitant dažnio nuokrypiai ...

Hi all,

Aš pastatė genlock esant 15625 Hz sur Televizija skaitmeninimą naudojant ELANTEC lustas: žr EL4585C.Tai platinti pagal Radiospares

Jūs galite naudoti LC-generatorius varicap arba kvarcas varicap.

Sėkmės

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back