1500W Inverter Visas Schematics ir PCB

cae20452 Sveiki. Buvo yra U PLZ atsakyti į klausimus. [Size = 2] [color = # 999999] Pridėta po 9 minučių: [/color] [/size] Čia yra pilnas keitiklis

[Quote = Audioguru] Daugiausia paprastas inverterių turi kvadratinę bangų galia. Kartą sinusinės bangos yra tik kvadrato formos bangos su jame žingsnis, todėl jo didžiausia įtampa yra beveik kaip sine bangų tas pats. Sine-wave inverterių yra daug sudėtingesnis, nes jis naudoja impulso pločio moduliacijos aukšto dažnio padaryti signalo daug žingsnių ji tada paprastas LC filtras išlygina ją į sine banga. D klasės garso stiprintuvai turi panašų grandinė. Produkcija MOSFET pereiti visiškai įjungti ir išjungti, siekiant išvengti išsekimo galia. [/Quote] Audioguru, kodėl gi ne jums sugalvoti gerą dizainą sinusinės bangos keitiklis, kuris nėra ribojamas iki 1500 vatų išėjimo galiai? pagal savo žinutes jums atrodo, kad žinoti, kas apie temą dalykas. PS mano senas gabaritų 4kW su PIC ir namų R2R tinklo sinusinės bangos, generatorius ir didžiulis 12-220 transformatoriaus dirba 5 metus be sustojimo. nulis išlaikymo, išskyrus vieną baterijos pakeitimas.

[Quote = chrismicro] Audioguru, kodėl gi ne jums sugalvoti gerą dizainą sinusinės bangos keitiklis, kuris nėra ribojamas iki 1500 vatų išėjimo galiai? pagal savo žinutes jums atrodo, kad žinoti, kas apie temą dalykas. [/quote] Kodėl turėčiau dizaino keitiklį? Aš niekada reikia keitiklio, nes mano elektros patikimos ir aš niekada neišnyks ne civilizacijos į stovyklą, žvejoti, medžioti, arba ieškoti aukso. Šiuolaikinės Kinijos sinusinės bangos keitiklis yra visur nebrangiai. Daugelis naujų automobilių ateis su šiuolaikinės keitiklio.

[Quote = Audioguru] [citata = chrismicro] Audioguru, kodėl gi ne jums sugalvoti gerą dizainą sinusinės bangos keitiklis, kuris nėra ribojamas iki 1500 vatų išėjimo galiai? pagal savo žinutes jums atrodo, kad žinoti, kas apie temą dalykas. [/quote] Kodėl turėčiau dizaino keitiklį? Aš niekada reikia keitiklio, nes mano elektros patikimos ir aš niekada neišnyks ne civilizacijos į stovyklą, žvejoti, medžioti, arba ieškoti aukso. Šiuolaikinės Kinijos sinusinės bangos keitiklis yra visur nebrangiai. Daugelis naujų automobilių ateis su šiuolaikinės keitiklio. [/Quote]
Aš nekalbu apie keitiklio vairuoti mano elektrinis skustuvas, kai aš kempingas, yra poreikis visame pasaulyje ir didelės galios keitiklius ir kad tai, ką šis gija yra apie. Nagi ir priimti iššūkį, rodo mums, ką jūs galite padaryti.

Oho tai grandinė atrodo puikiai. Bet pcb galite atsiųsti nėra mūsų darbas. jei tikrai Wana padėti, tada u turėtų siųsti originalus pcb kaip kurį padaryta PCAD iš proteous bet kurios kitos programinės įrangos

[Quote = khawarsiddiq] Oho tai grandinė atrodo puikiai. Bet pcb galite atsiųsti nėra mūsų darbas. jei tikrai Wana padėti, tada u turėtų siųsti originalus pcb kaip kurį padaryta PCAD iš proteous bet kurios kitos programinės įrangos [/quote] Aš irgi, man padėti kilmės pcb failą originalo (Protel arba ORCAD). Ačiū!

[Quote = popoyboys] Kokia programinė įranga buvo naudojama schema ir PCB dizainas? [/Quote] Manau, kad tai Protel

Iam bando padaryti 500w 12vdc/230vac grynas sine wave inverter naudojant impulso pločio moduliacijos, aš noriu grandinės schema, PCB išplanavimas ir išsamias discription apie šį prašome kas nors padėti man

kondensatorius, ai (c54, C55) vertė rodo, tai keitiklis iš 12V DC iki 110 V ac.And Irf250 negali pereiti 220v DC (. perjungimo 220dc, tranzistorius IRF460 tinka). Jeigu naudojama antrinė transformatoriaus yra 110volts (ac) po tiltu rectifire dc voltų turi būti, 160 (be apkrovos)

audioguru! reikia blokinė schema transformatorių mažiau keitiklio.

audioguru! reikia blokinė schema transformatorių mažiau keitiklio.
Jūs neturite jokios prasmės. Manau, kad jums tai "transformatorius-mažiau" (kuris nenaudoja transformatorius). Transformatorius yra naudojamas keitiklis stepup srovės. Aš niekada matė keitiklio kad nenaudoja transformatorius. Senas keitikliai naudojami 50Hz arba 60Hz transformatorius, kuris buvo didžiulis, sunkus ir brangus. Šiuolaikiniai keitikliai naudoti grandinė, kuri gamina aukšto dažnio tada jos transformatorius yra mažas, lengvas ir nebrangus.

Beveik 18 baterijų 12 voltų reikalingas transformatorius mažiau inverter.all baterijos turėtų sujungti į series.almost 216v dc.one gali invertuotąjį dc 216 voltų į kintamosios su h-tiltas keitiklio grandinę. Maitinimo keitiklis naudojamas automobilis, valtys ir tt, skirtos su 12 voltų bateriją. 12V DC keitiklis grandinės generuoti 220VAC dėl secondery apvijos transformer.these 220VAC konvertuoti į dc voltų su greitai atsigavo diodų ir kondensatorių. Dabar dc voltų yra maždaug 270vdc.one galite pamatyti h-tiltas keitiklio grandinę here.it susideda iš 4 IGBT arba FETs.

You don't prasmės. Manau, kad jums tai "transformatorius-mažiau" (kuris nenaudoja transformatorius). Transformatorius yra naudojamas keitiklis stepup srovės. Aš niekada matė keitiklio kad nenaudoja transformatorius. Senas keitikliai naudojami 50Hz arba 60Hz transformatorius, kuris buvo didžiulis, sunkus ir brangus. Šiuolaikiniai keitikliai naudoti grandinė, kuri gamina aukšto dažnio tada jos transformatorius yra mažas, lengvas ir nebrangus.
aš tai aukšto dažnio šviesos svorio transformatorius keitiklio, [color = "Silver"] [SIZE = 1] --- ------- Pranešimas Parašytas at 10:12 ---------- Ankstesnė žinutė buvo 10:09 ----------[/SIZE] [/color]
You don't prasmės. Manau, kad jums tai "transformatorius-mažiau" (kuris nenaudoja transformatorius). Transformatorius yra naudojamas keitiklis stepup srovės. Aš niekada matė keitiklio kad nenaudoja transformatorius. Senas keitikliai naudojami 50Hz arba 60Hz transformatorius, kuris buvo didžiulis, sunkus ir brangus. Šiuolaikiniai keitikliai naudoti grandinė, kuri gamina aukšto dažnio tada jos transformatorius yra mažas, lengvas ir nebrangus
aš tai aukšto dažnio šviesos svorio transformatorius keitiklio,:. D

Sveiki Amjad, Ar žinote, kaip padaryti, kad aukšto dažnio galingas transformatorius? Ar perkate savo ferito šerdies jūsų šalyje? Ką bangos formos figūrą norite ne jūsų keitiklio išėjimas? Sin-wave, modifikuotas sinusinės bangos, arba kvadratinių bangų? Jūs turėtumėte pabandyti padaryti savo blokinė schema. Yra du būdai, kad grandinės: 1) Padaryti moduliuoti PWM signalą akumuliatoriaus įtampa tada dėti daugiau įtampos su transformatoriumi. 2) Naudoti paprasta aukšto dažnio elektros generatorius, tada naudokite transformatorių stepup jo įtampa. Tada ištaisyti ir filtro AC padaryti aukštos nuolatinės įtampos. DC įtampos galios aukštos įtampos moduliavimo PWM grandinės.

Jei ferito šerdies yra ne pasinaudoti rinkos galima pakeisti seną likvidavimo kompiuterių, ai maitinimo transformatoriaus (aukšto dažnio ferito šerdimi). Lengvas keitiklio beveik susideda iš DC į DC converter.i tai 12 arba 24 voltų nuolatinės srovės įėjimo ir 250 dc iš įdėti. iš įdėti 250V dc gali būti invertuotąjį į 220 V AC su impulso pločio moduliacija (PWM) generatoriaus grandinę. į abi puses pwm mikroschema TL494 arba SG3525 (dažnai naudojamas kompiuterio maitinimo šaltinis) galima naudoti. Per 12 arba 24v pusėje IRF1404 ir 250 V nuolatinės srovės IRF460, IRF840. IRF1404 galima padaryti didelės srovės ir reikia šilumos kriaukle.

DC-DC konverteriu .... produkcijos 250V dc gali būti invertuotąjį į 220 V AC su impulso pločio moduliacija (PWM) generatorius grandinės.
Ne piko įtampa 220V AC sine banga yra 311V, todėl nuolatinės srovės išėjimo DC konverteriu turi būti šiek tiek daugiau nei 311V. Produkcija MOSFET taip pat turi šios aukštosios įtampos įvertinimas.

turiu idėją: tai naudinga, ačiū Guru ačiū panjbtr

bet naudinga Citavimo reikia! (Vis dar dirba tai ne visiškai baigta) [url = http://images.elektroda.net/35_1288375159.png]
35_1288375159_thumb.png
[/url]

Pabandykite pridėti skaičius visuose 4 FETs, PANAŠUS Q1, Q2, Q3, Q4 ARBA FET1, FET2 ..... Tai antroji ETAPAS norimą Power inverter. IR PAREIKALAUTINOS H-Bridge osciliatorius kontūrai. Ši grandinė susideda iš dviejų komplektų 4 FETs. KIEKVIENAI abiejuose sets AKT YRA CONECTED serija, DRIAN CONECTED su šaltinio (OUT 1 IR OUT2). UŽ 1000 WATT MUMS 4 FETs IRF460. IR esant 12 V ŠALUTINIS mes galime naudoti 8 FETs Mafija 1404. AUKŠTŲJŲ DAŽNIŲ TRANSFORMER (naudojamų kompiuterinių MAITINIMO ŠALTINIS), tik gali suteikti 250 W. IT reiškia, kad turite naudoti 4 TRANSFORMERS arba galite naudoti AUKŠTŲJŲ DAŽNIŲ TRANSFORER (ferito šerdies) 21 colių monitorius, manau, gali suteikti daugiau galios vatais nei PC MAITINIMO ŠALTINIS.
52_1288382449_thumb.jpg
[/url] [/IMG]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back