Z
ziaulislam
Guest
cae20452 Sveiki. Buvo yra U PLZ atsakyti į klausimus. [Size = 2] [color = # 999999] Pridėta po 9 minučių: [/color] [/size] Čia yra pilnas keitiklis
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Aš nekalbu apie keitiklio vairuoti mano elektrinis skustuvas, kai aš kempingas, yra poreikis visame pasaulyje ir didelės galios keitiklius ir kad tai, ką šis gija yra apie. Nagi ir priimti iššūkį, rodo mums, ką jūs galite padaryti.
Jūs neturite jokios prasmės. Manau, kad jums tai "transformatorius-mažiau" (kuris nenaudoja transformatorius). Transformatorius yra naudojamas keitiklis stepup srovės. Aš niekada matė keitiklio kad nenaudoja transformatorius. Senas keitikliai naudojami 50Hz arba 60Hz transformatorius, kuris buvo didžiulis, sunkus ir brangus. Šiuolaikiniai keitikliai naudoti grandinė, kuri gamina aukšto dažnio tada jos transformatorius yra mažas, lengvas ir nebrangus.audioguru! reikia blokinė schema transformatorių mažiau keitiklio.
aš tai aukšto dažnio šviesos svorio transformatorius keitiklio, [color = "Silver"] [SIZE = 1] --- ------- Pranešimas Parašytas at 10:12 ---------- Ankstesnė žinutė buvo 10:09 ----------[/SIZE] [/color]You don't prasmės. Manau, kad jums tai "transformatorius-mažiau" (kuris nenaudoja transformatorius). Transformatorius yra naudojamas keitiklis stepup srovės. Aš niekada matė keitiklio kad nenaudoja transformatorius. Senas keitikliai naudojami 50Hz arba 60Hz transformatorius, kuris buvo didžiulis, sunkus ir brangus. Šiuolaikiniai keitikliai naudoti grandinė, kuri gamina aukšto dažnio tada jos transformatorius yra mažas, lengvas ir nebrangus.
aš tai aukšto dažnio šviesos svorio transformatorius keitiklio,:. DYou don't prasmės. Manau, kad jums tai "transformatorius-mažiau" (kuris nenaudoja transformatorius). Transformatorius yra naudojamas keitiklis stepup srovės. Aš niekada matė keitiklio kad nenaudoja transformatorius. Senas keitikliai naudojami 50Hz arba 60Hz transformatorius, kuris buvo didžiulis, sunkus ir brangus. Šiuolaikiniai keitikliai naudoti grandinė, kuri gamina aukšto dažnio tada jos transformatorius yra mažas, lengvas ir nebrangus
Ne piko įtampa 220V AC sine banga yra 311V, todėl nuolatinės srovės išėjimo DC konverteriu turi būti šiek tiek daugiau nei 311V. Produkcija MOSFET taip pat turi šios aukštosios įtampos įvertinimas.DC-DC konverteriu .... produkcijos 250V dc gali būti invertuotąjį į 220 V AC su impulso pločio moduliacija (PWM) generatorius grandinės.