1500W Inverter Visas Schematics ir PCB

C

cae20452

Guest
Duodu jums 12v į 220v 1500W Swith būdas inverter Visas Schematics & PCB U schema gali naudotis šia įsteigti Išvesties banga Modifikuotas Sin.

Ar Jums išbandyti šį pilnu pajėgumu? Kas yra jūsų (pamatuotas) veiksmingumą? Be to, kas yra jūsų mažai sąnaudų riba kelionę? Ar 10V? Jei turite visą grandinę aprašymą, galite jį paskelbti?

Sveiki Cae. Ar turite klausimų apie transformatorius informaciją? Kaip jį pastatyti? Medžiagos? Ačiū S.

Labas tai labai paprasta, kurie gali galėti suprasti sąvoką 6,5 / (skerspjūvio plotas šerdis) turite sūkių / V Pavyzdžiui tipas 43X2 colių akcijų tada 2x2 = 4, 6.5 / 4 = 1,625 yra tenkantis vienam voltui jums reikia 110 / 60 then179 ruožtu pirminėje 98 pasukti į antrines tiesiog remtis dabartinės vario SWG duomenų lapą, jei norite daugiau daužytis taisyklė mano pašto numeris india_kitcha@yahoo.co.in mano,

aš už daug pigiau versiją. 200 vatų.
Čia yra grandinė inverter 300W
300w.thumbnail.jpeg
---- -------------------------------------------------- - http://www.elecfree.com/electronic/inverter-12v-to-220v-300w-by-ne5552n3055/

Kiek MVP Trafo bus man reikia skaičiuoti šį 500w?

[Quote = shahidali55] Kiek MVP Trafo bus man reikia skaičiuoti šį 500w? [/Quote] kvadratinių bangos inverterių naudojant paprastus tranzistoriai yra apie 80% efektyvumą. Taigi, 500W galia nuo baterijos įvesties ir per transformatorius 600W kuri 50A 12V.

Kaip moduliuoti sinusinės bangos, dėl šių keitiklių?

Dauguma paprastas inverterių turi kvadratinę bangų galia. Kartą sinusinės bangos yra tik kvadrato formos bangos su jame žingsnis, todėl jo didžiausia įtampa yra beveik kaip sine bangų tas pats. Sine-wave inverterių yra daug sudėtingesnis, nes jis naudoja impulso pločio moduliacijos aukšto dažnio padaryti signalo daug žingsnių ji tada paprastas LC filtras išlygina ją į sine banga. D klasės garso stiprintuvai turi panašų grandinė. Produkcija MOSFET pereiti visiškai įjungti ir išjungti, siekiant išvengti išsekimo galia.

Turiu pasakyti, Labai geras dizainas. Jei jūs pateikiate Block Diagram su kai okup ji padės daugiau. Laukiame jūsų replay.

Man reikia žinoti, kaip konvertuoti DC į AC? ir kontrolės dažnumas, 50-60 Hz

[Quote = imrannajeeb] Man reikia žinoti, kaip konvertuoti DC į AC? [/Quote] energijos keitiklio grandinę paverčia DC į AC.
ir kontrolės dažnumas, 50-60 Hz
į keitiklį grandinės osciliatorius gali turėti savo dažnį pritaikytas 50Hz arba 60Hz.

Kokia programinė įranga buvo naudojama schema ir PCB dizainas?

kas is14060 jei jis microcontroler tada, kai yra kodas ir kaip aš galiu gauti kodą

Reikia visų DA1500 schemos viename puslapyje suprasti schemos šioje svetainėje yra apie 4 lapus, bet lapas 1,2,3,4 nėra paminėta ant kiekvieno lapo, todėl yra defficult į faloow iki pateikite blokinė schema withh lapo numeriai Ačiū veiksmų

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back