1500 inverterių Visas schemos bei PCB

C

cae20452

Guest
i am giving you schemos iš 12v į 220v 1500W Swith būdas inverterių Visas Schematics & pcb U galite naudoti šią įsteigti
Išvesties banga Modifikuotas Sin.
Atsiprašome, bet jums reikia prisijungti, kad galėtumėte peržiūrėti šį priedą

cae20452 rašė:

i am giving you schemos iš 12v į 220v 1500W Swith būdas inverterių Visas Schematics & pcb U galite naudoti šią įsteigti

Išvesties banga Modifikuotas Sin.

Sveiki cae.
Ar turite informacijos apie transformatorius?Kaip statyti?Medžiagos?

Ačiū
S.

Sveiki, labai paprasta, kurie gali sugebėti suprasti sąvoką 6,5 / a (skerspjūvio plotas core) Jums apsukimus / V pvz tipo 43X2 colių akcijų tada 2X2 = 4, 6,5 / 4 = 1,625 yra rinkliavos už voltų reikia 110 / 60 then179 pasukti pirminės 98 ruožtu antrinės tik perduoti dabartinę vario SWG duomenų lapą, jei norite daugiau dunku taisyklė pašto numeris india_kitcha (at) yahoo.co.in
Linkėjimai

eanic rašė:Citata:aš per daug pigiau versiją.
200 vatų.

shahidali55 rašė:

Kiek MVP Trafo bus i reikia paleisti tai 500W?

Dauguma paprastų inverteriais Kieto bangos produkcijos.Modifikuotų sine banga yra tik kvadratinis bangos su žingsnis todėl jos didžiausios įtampos yra beveik toks pat kaip sine banga.

Sine-wave inverter yra daug sudėtingesnis, nes ji naudojama impulso pločio moduliacijos ant aukšto dažnio padaryti signalo daug žingsnių jis paprastas LC filtras wygładza į sine banga.Class-D Audio stiprintuvai turi panašų grandinę.
Parduotos produkcijos Mosfets pereiti visiškai už jos ribų, kad reikia stengtis nešvaistyti energijos.

Aš turiu pasakyti Labai geras dizainas.Jei pateiksite Block Diagram su išsipirkimas ji padės daugiau.
Laukiame Jūsų replay.

man reikia žinoti, kaip paversti nuolatinės srovės į kintamosios srovės?ir kontrolės dažnis yra 50-60 Hz

imrannajeeb rašė:

man reikia žinoti, kaip paversti nuolatinės srovės į kintamosios srovės?

kas is14060
jei jis yra microcontroler ten, kur yra kodas ir kaip aš galiu gauti kodą

Reikia visų modelių ir DA1500 viename puslapyje suprasti
schemos šioje svetainėje yra 4 lapai, bet lape 1,2,3,4 nėra paminėta kiekviename lape todėl defficult į faloow viršų
prašome pateikti blokinė schema withh lapo numeriai
Dėkojame už veiksmų

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back