100Base-X ir Valdomoji Impedancja

J

jdhar

Guest
Aš dirbu dėl prototipo lenta, kad yra FPGA ir Nacionalinės DP83843 10/100 PHY jame.Zastanawiałem jei būtina bandyti naudoti kontroliuojamas impedancja jokių dalių, PHY, arba jei ji ok tik išlaikyti pėdsakų ilgis kuo trumpesnis?Jei kontroliuojama varža yra būtinas, I'm jei man reikia bent turėti GND plokštumos pusėje pėdsakas, teisingai?Ir ką Parametrų aš turiu gauti prototipas gamintojui, jei naudojant kontroliuojamas varža.

Ačiū Jai.

10/100 PHY reikia Diferencialinė varža kontrolė 100 omų, taip pat ilgis ir faze svyravimų, jums reikia perskaityti specifikacija glaudžiai arba ilgą pokalbį su projektavimo inžinierius.

SIGINT

Skaityti nacionalinių duomenų, I
haven't seen this visur.Be to, kokie signalai reikalauti kontroliuoja varža?Tik didelės spartos signalus, kad aš galiu pamatyti yra mii signalus, laikrodžiai ir TP / TD suvytosios poros signalus.Aš tikiuosi, kad i gydyti, nes Susitelkusius modelius, bet negaliu rasti savo U laiku visur!

Specifikacija pamini keletą kartų, kad kontroliuoti varža yra būtina, (pvz.: PG. 39), tačiau jis nesuteikia jums vertę, blogai parašyta IMHO, taip pat sako, kad nerekomenduojama naują dizainą.

Ethernet 10/100 visada nukreiptas į 100 omų differentially kontroliuoja varža, kaip vertybių kontrolės pora su pora ir ir - žvairas, tai paprastai iki inžinieriaus arba min / max pateikiama saugos duomenų lapą.ir 802,3 specifikacijos gali būti šiek tiek padėti.

SIGINT

Thanks for your help.Man žinoma, kad tai nerekomenduojama naujo dizaino, bet tai yra asmeninė projektą, ir signalo reikalavimai jų išskleidžiamajame vietoj (a Gigabit galintys lusto) atrodo daug griežtesni.Manau turės palikti pėdsakai kaip galima trumpesni ir ilgis atitinka - galbūt, kad padės ..

Valdymo varža yra būtinas, nes jūs ketinate prijungti jį prie ilgo laidai kur youare nežino varža ir pageidautina naudoti diodas nutraukimą.

Ar įmanoma įgyvendinti 10/100 phy be kontroliuojamų impedancja maršrutą?Mačiau 50 ohm Terminatorius ant aikštelė taikymo pavyzdžiai ....Galbūt aš galėčiau padaryti tha t mano laive net tho it's
not impedancja kontroliuojami?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back