1 / 2 vielos LCD ir klaviatūros tvarkyklės

o taip, apie vadovą, tai nurodoma 4x4 klaviatūra su paskutinėje skiltyje, raidės "A" "B" "C" ir "D", kaip "D" kaip GALIOJA mygtuką, jūs galėsite įdėti 3x4keypad, dingusių per pastaruosius stulpelyje "D" mygtuką, buvo ne ženklinami kaip galiojantį. Dabar jūs turite paspausti "D" (uppercase! nepamirškite!) siųsti GALIOJA mygtuką ... Su truputį kantrybės jis veikia gerai, aš turiu pakeisti slaptažodį, nustatyti sritis ir nustatyti žadintuvą ... (Nepamirškite įvesti slaptažodį ir "tuščią" mygtuką '1111-"arba acept su GALIOJA mygtuką duomenys" D "didžiąsias) I'll pateko į darbą dėl konkrečių terminalas šį projetc, I'm planuojate naudoti PIC16f628 ARBA PIC16F88 leiskite man žinoti, kuris iš tu prefere ar turite po ranka ar galima gauti lengvai ... (Tye ol "16f84 yra per senas eficient darbas ... reikia vienos su integruota USART ...) tikrinimo duomenų lapus ... mano darbas būtų visiškai lengviau su 16f628 nei 16f88 todėl, jei jūs galite gauti tiek, leiskite man pasirinkti 16f628, vistiek aš lauksiu jūsų atsakymo ...

ya, atrodo viskas ok dabar, jei jūs preffer dirbti su 16f28A prašome, aš tikiu, kad galiu juos gauti. Dar kartą ačiū, aš laukiu pamatyti.

taip ... tai mano bandymas pusiau išimtinę terminalo serijos su LCD + klaviatūra ... ji atskiria nuo įprasto simbolį pradziu-komandą MSbit ... Atsiprašome aš jį C (su dideliu CC5x), bet pridedamas sukurtas ASM failas ... Aš siūlau gauti cc5x jei jums reikia atlikti tolesnius pakeitimus ... su virtualaus terminalo jis puikiai ... Dabar derinti ... reikia keisti dėl LCDOUT tvarka linijos ne siųsti "ENTER" per TX, tačiau tiksli pradziu komanda ... tikiuosi tai padarys kitą valandas ... Jei viskas OK, jis veiks su ne daugiau rūpesčių ... [Url = http://images.elektroda.net/9_1277740789.jpg]
9_1277740789_thumb.jpg
[/url] kristalų vertė 4MHz ... vistiek ... su tuo pačiu paleidimo procedūra, tiek kristalų turėtų būti tos pačios vertės! Taip pat! debug linija turi būti paimta iš šio terminalo programa, todėl nėra jokio aido dėl terminalo ....

Oh! tiesiog prijungti 4-oji skiltyje d4 diodas .. kodas buvo skirta 4x4 klaviatūra vistiek ... [Size = 2] [color = # 999999] Pridėta po 5 valandų 52 minučių: [/color] [/size] Gerai, kad toli, aš kartą terminalo kodą greitesnį ir kartą pagrindinis signalizacijos programos ... taigi tai somekind beta ... Ji turi klausimų specialiai su waitpress ir waitrelease procedūras ... bet ji veikia somelike ... bandymas tai ... [Url = http://images.elektroda.net/7_1277764696.gif]
7_1277764696_thumb.gif
[/url], kad jis veikia Proteus turėjau pakeisti grandinės mažai, daugiausia išjungti nenaudojamas stuff ir padarė visus rezistorius skaitmeninės sim .... Tikiuosi, kad jūs galėtumėte pastatyti jį ir išbandyti daugiau, aš planuoju padaryti visus serijos komunikacijos pertraukia, kad taip bus ne daugiau rūpesčių ne klaviatūra rodmenys .... iki to laiko, pasakykite man, kaip ji dirba Jums ... (Slaptažodis '1111 'dar kartą)

Thats cool dude, I įsakė 16f28A, iškart man pasakė. taigi man reikia ją gauti kaip 2 / 3 dienas max. tai laiko turiu viską laidinio iki ir kai aš ic i leis terminalą. Taigi, sakyčiau, jūs žinosite kaip 2 / 3 dienas. aš žinau, ten yra šiek tiek problema su waitpress ir waitrelease procedūrų, su antruoju naujausia, turiu patikrinti naują šiandien, aš negalėjo gauti pasyvus paspausdami # mygtuką klaviatūra su naujausia. jei pasikeitimas reiškia laiką, Please let me know. aš pabandyti su treniruokliu pamatyti, kaip jos veikia ...

gerai padarei, draugas, man reikia gauti terminalo padaryti greičiau, jus tada:. D tiesiog įdomu, kai signalo aktyvus varpas / blykstės tarkime būti išjungti? cant see juos dirbti treniruokliu.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back