K
Kurenai_ryu
Guest
o taip, apie vadovą, tai nurodoma 4x4 klaviatūra su paskutinėje skiltyje, raidės "A" "B" "C" ir "D", kaip "D" kaip GALIOJA mygtuką, jūs galėsite įdėti 3x4keypad, dingusių per pastaruosius stulpelyje "D" mygtuką, buvo ne ženklinami kaip galiojantį. Dabar jūs turite paspausti "D" (uppercase! nepamirškite!) siųsti GALIOJA mygtuką ... Su truputį kantrybės jis veikia gerai, aš turiu pakeisti slaptažodį, nustatyti sritis ir nustatyti žadintuvą ... (Nepamirškite įvesti slaptažodį ir "tuščią" mygtuką '1111-"arba acept su GALIOJA mygtuką duomenys" D "didžiąsias) I'll pateko į darbą dėl konkrečių terminalas šį projetc, I'm planuojate naudoti PIC16f628 ARBA PIC16F88 leiskite man žinoti, kuris iš tu prefere ar turite po ranka ar galima gauti lengvai ... (Tye ol "16f84 yra per senas eficient darbas ... reikia vienos su integruota USART ...) tikrinimo duomenų lapus ... mano darbas būtų visiškai lengviau su 16f628 nei 16f88 todėl, jei jūs galite gauti tiek, leiskite man pasirinkti 16f628, vistiek aš lauksiu jūsų atsakymo ...