ZIGBEE-Kaip pradėti

T

tjalps

Guest
Labas!

I'm starting su ZigBee dizaino, nes manau, kad ji tikrai yra daug potetntial dėl kainos ir praktiškumo.

Ar kas nors bandė Microchip demo ir kaip ji veikia?Kaip yra su kamino?

Ar galite sugest su tuo, kas geriausia pradėti?

Ar mes galime pasiekti 25m atstumo ir daugiau?

Prašome, parašykite ką manote, kas yra gera naujų žmonių šia tema!

linkėjimai!

Numeris 175 (February 2005) apygardos Rūsys žurnalas yra apie apie ZigBee Tutorial 1 dalyje.Tutorial susideda iš dviejų dalių.

Linkėjimai

tjalps rašė:

Labas!I'm starting su ZigBee dizaino, nes manau, kad ji tikrai yra daug potetntial dėl kainos ir praktiškumo.Ar kas nors bandė Microchip demo ir kaip ji veikia?
Kaip yra su kamino?Ar galite sugest su tuo, kas geriausia pradėti?Ar mes galime pasiekti 25m atstumo ir daugiau?Prašome, parašykite ką manote, kas yra gera naujų žmonių šia tema!linkėjimai!

Labas!

Ką reiškia, kad žarijos konsolė yra tvarkingas?

Linkėjimai!

tjalps rašė:

Labas!Ką reiškia, kad žarijos konsolė yra tvarkingas?Linkėjimai!

Labas!

Ar perkate baigti kurti sistemą nuo žarijos ar jums pradėjo dirbti tik su EMBER SSD?

Linkėjimai!

tjalps rašė:

Labas!Ar perkate baigti kurti sistemą nuo žarijos ar jums pradėjo dirbti tik su EMBER SSD?Linkėjimai!

Pažvelgti http://www.freescale.com/webapp/sps/site/prod_summary.jsp?code=13192DSK&parentCode=ZRP-1&nodeId=02XPgQhCQ6m6cy7103
.I've been playing around with FREESCALE plėtros rinkinys ir jis veikia gana gerai.Galite gauti 25m, bet jūs turite sukurti savo antenos.Dėl eval taryba iš jų nėra labai gera.

milojames rašė:

Pažvelgti h ** p: / / www.freescale.com/webapp/sps/site/prod_summary.jsp?code=13192DSK&parentCode=ZRP-1&nodeId=02XPgQhCQ6m6cy7103

.
I've been playing around with FREESCALE plėtros rinkinys ir jis veikia gana gerai.
Galite gauti 25m, bet jūs turite sukurti savo antenos.
Dėl eval taryba iš jų nėra labai gera.

tjalps rašė:

Kuris yra geresnis VALSTYBĖS ar FREESCALE?Linkėjimai!

Taip, FREESCALE dalys atskirai TX ir RX antenos.I used TX / RX jungiklis naudoti tik viena antena, bet manau jums taip pat galėtų dizainas pasyvus derinant circut nuo prietaiso niekada perduoda arba gauna tuo pačiu metu.

chipcon CC2420 yra daug gražiau dalį ir TX / RX jungiklis pastatytas, taip pat ir šifravimo įrangą, tačiau yra brangesni, todėl turiu naudoti FREESCALE dalis.

milojames rašė:

Taip, FREESCALE dalys atskirai TX ir RX antenos.
I used TX / RX jungiklis naudoti tik viena antena, bet manau jums taip pat galėtų dizainas pasyvus derinant circut nuo prietaiso niekada perduoda arba gauna tuo pačiu metu.chipcon CC2420 yra daug gražiau dalį ir TX / RX jungiklis pastatytas, taip pat ir šifravimo įrangą, tačiau yra brangesni, todėl turiu naudoti FREESCALE dalis.

Sveiki Ar bet kokia įstaiga turi visą informaciją apie ZigBee.Ar bet kokia įstaiga turi papildomai Freescale plėtros taryba.

Prašome paremsite mane, aš noriu vieną.

mitesh rašė:

Sveiki Ar bet kokia įstaiga turi visą informaciją apie ZigBee.
Ar bet kokia įstaiga turi papildomai Freescale plėtros taryba.Prašome paremsite mane, aš noriu vieną.

Labas!

Yest kad tai tiesa.Nuo pradžios Freescale turėjo ribotą skaičių rinkinių rengimo ir dabar jis stoped veiksmų ir, jeigu aš esu teisus galite užsisakyti Development Kit už maždaug 99 JAV dolerių, kuri yra daug pigesnis nei pasninko ir ChipCon.

linkėjimai!

Mikroschema yra Nica rinkinys su dviem mikrovaldiklį lentas ir du IEEE802.15.4 galintis RF modulius 199 USD.Komplektas yra ribota, kad ji naudoja iš anksto spec ZIGBEE programinė įranga be akių maršrutą funkcionalumą.Kodas yra įtrauktas Tačiau (bet ne C Compiler).

Daugiau informacijos čia: http://blogger.xs4all.nl/ivonoorh/articles/25600.aspx ir nuotraukos: http://blogger.xs4all.nl/ivonoorh/gallery/6381.aspx

RF moduliai naudoti ChipCon CC2420 lustai.Žarijos vėl ženklų šiuos EM2420 lustai.

Chipcon parduoda CC2420EM, Nuotraukos čia: http://blogger.xs4all.nl/ivonoorh/gallery/4045.aspx.Tai CC2420 RF modulis.

Aš girdėjau, kad Motorola platina savo ZigBee Mac kodas nemokama, bet esant tam tikroms conditionds ar kažkas panašaus ..Ar tai tiesa?..jei taip, kaip galiu gauti, kad šis kodas, kad aš jį naudoti savo kapitonus?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back