zerocross aptikti su H11AA1X

D

dkn

Guest
Sveiki. Aš naudoju H11AA1X OPTOCOUPLER aptikti zerocrossing. Tai yra darbo baudą, tačiau rezistoriai apriboja srovę gauna labai karšta. Aš esu veikia 230V AC ir jiems nėra iki už transformatorius. Rezistoriai aš naudoju yra 2 x 22k 1watts. Taigi, bet geriau vertybių ar idėjų? Labai ačiū už jūsų laiką. / / Dennis

Denis, galite naudoti ir 100nF 400V kondensatorius sumažinti dabartinį (jis panašus į 33Kohm rezistorius) be maitinimo disipated. Bet problema ta, kad kondensatorius keisis etapo 90 °. Turite žinoti, kad ir teisingi tada.

galite naudoti vietoj arba resisor srovės generatorius; paprastas būdas yra deppletion n MOSFET su rezistorius. / /

Sveiki, ačiū už atsakymus. penrico -> Na condensator yra ofcause būdas išspręsti, tačiau esu šiek tiek nežinote, jei fazės laipsnis yra pakankamai lengva išspręsti programinės įrangos. Dabar aš opped mano rezistoriai su 47k kiekvienam, aš vis dar galite gauti aptikti, ir tiek mažai amperų, yra parengtas dabar. Taigi atrodo, kad viskas gerai. aNdreiBuuu-> Garsas labai įdomu būtų jūsų protas sako daugiau apie šį metodą?

aNdreiBuu-> Labai ačiū už clarifacation, jos tikrai gražus grandinę. Ir tai bus itin naudinga ateityje projektus.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back