zadziwiajaca įvyko, kai LVS į DRACULA

C

cloudliu

Guest
Yra vienas rezistorius, kurios vertė equels 30M mano netlist, jis būtų ignoruojamas, kai LVS ir 2 terminalo šio rezistorius būtų trumpuoju kartu.Ir kas labiau keista, kai aš pakeičiau vertės 20M, tada rezistorius, būtų tvarkomos tinkamai.Aš perskaičiau DRACULA ref-knyga, bet negali rasti nieko padėti.Gal kas padės man rasti priežastį?
Thanks a lot!

Kai vyko DRACULA LVS Siūlau 3 variantus CDL netlist:
*. SCALE
*. MEGA
*. Resi 2

Tai tikrai keista.Jeigu jūs įtraukėte verte ji veikia kaip rezistorius ir kitą reikšmę, jei ne veikia.Jei jis yra visiškai pripažindamos, galima sakyti, jums gali būti sudarytas reistor žymėjimo sluoksnio ar kažką panašaus, kad .....!!

Bet šiuo atveju tai grynai ieško keistai.Ar galite nusiųsti savo pranešimą failas ... taip, kad kiekvienas gali pamatyti, jei bet problema yra ...???

Keisti 30m 30e6.
Aš taip pat turėjo problemų su sutrumpinti iki varžai.
Atrodo, kad kai DRACULA versija klaidą.Maniau, kad M yra pripažintas mTačiau tai nepaaiškina, kodėl keičiasi 30M iki 20M išsprendžia šią problemą.Taigi dabar turiu šiek tiek apie mano paaiškinimą, kad abejonių

varma_cs012 rašė:

Tai tikrai keista.
Jeigu jūs įtraukėte verte ji veikia kaip rezistorius ir kitą reikšmę, jei ne veikia.
Jei jis yra visiškai pripažindamos, galima sakyti, jums gali būti sudarytas reistor žymėjimo sluoksnio ar kažką panašaus, kad .....!!Bet šiuo atveju tai grynai ieško keistai.
Ar galite nusiųsti savo pranešimą failas ... taip, kad kiekvienas gali pamatyti, jei bet problema yra ...???

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back