yra poligonas plokštumoje PCB reikia mano projektą?

H

hm_fa_da

Guest
labas,

esu priėmimo taksofono,
ji turi tiek skaitmeninių ir analoginių grandynų, tai gerai naudoti daugiakampio plokštumos mano PCB?

ir kokie yra sintaksės ir daugiakampis plokštumoje PCB, What's it's tiksliai poveikis, ir gera ir bloga?

ačiū,
hm_fa_da

hm_fa_da rašė:

labas,esu priėmimo taksofono,

ji turi tiek skaitmeninių ir analoginių grandynų, tai gerai naudoti daugiakampio plokštumos mano PCB?ir kokie yra sintaksės ir daugiakampis plokštumoje PCB, What's it's tiksliai poveikis, ir gera ir bloga?ačiū,

hm_fa_da

Mano PCB yra du sluoksniai,
aš parodė daugiakampio plokštumos žemiau pic, manau, kad jis būtų sumažintas triukšmas (kai yra prijungtas prie žemės paviršiaus), ir aš noriu sužinoti, ar ji yra naudinga ir gera mano grandinė (taksofonų), ar ne gerai ir gali padaryti daugiau triukšmų ir ....ačiū,
& Regards,
hm_fa_da
Atsiprašome, bet jums reikia prisijungęs, kad galėtumėte peržiūrėti šį priedą

Daugiakampio pour yra tik dar rinką vario ant spausdintinės plokštės būdu.Pats savaime jis nėra geras ar blogas savybes.

Jūs turite prisiminti, kad kiekvienas plokštės signalas yra pilnas ciklas.Kiekvieną signalą pėdsakus galima dėti ant lentos, turi būti visiškai grandinė, įskaitant grįžti kelio (taip apibrėžiant signalo linijos).Return už signalas yra dažnai per žemės pusėje maitinimo signalų įtaiso, tačiau jis gali taip pat gerai būtų per teigiamas maitinimo pusėje.

Vario potvynių tikslais ant dviejų pusių valdyba yra suteikti per trumpiausią kelią sugrįžti kiekvieną signalą.Jūs taip pat privalo pasirūpinti, kad skaitmeninių ir analoginių signalų nepritariu pačiu keliu atgal.Priežastis yra plačiajuosčio ryšio, noisy, savybių skaitmeninį signalą.Bendras grąžinimo gali įvesti triukšmo į analoginius schema iš skaitmeninės grandinės.Todėl kartais tikslinga padalinti vietoje ir / arba energijos srityse vario potvynio į analoginius ir skaitmeninius žemės sklypų, ir prijungti juos kontroliuoja punktas, pagal svarbiausius komponentus.

Prastai pateikti daugiakampis pour taip pat gali veikti kaip capactive jungtis skaitmeninio triukšmo į Analog Circuit, net jei jūs nuolat grįžti takai atskirti.Tai gali atsitikti, jei jūsų maršrutas žemo lygio analoginis signalo kelias beveik daugiakampis pour kad gabena didelės amplitudės skaitmeninis signalas sugrįžti (arba atvirkščiai).

Esmė yra ta, kad jūs turite dizainas grandinės išdėstymą su mintimi galvoje išlaikyti skaitmeninių ir analoginių signalų linijomis atskirtos.Jūs taip pat norite signalo linijos turi būti fiziškai mažas, kaip galima sumažinti Crosstalk.Galiausiai, jūs norite išdėstymo didelės srovės grandinės nuo žemo lygio stiprintuvai.Padarę viską, kad daugiakampis vartai gali būti naudojamas platinti tiek žemės ir galios, kad padėtų įgyvendinti pirmuosius du tikslus šioje dalyje.

Kaip šalutinis dėmesį - aukšto dažnio radijo, jūs kartais pamatyti viršutinis ir apatinis sluoksniai daugiasluoksnės plokštės užtvindyta pagrįstas vario formą.Tos struktūros rūšies tikslas yra mėginimas sumažinti spindulių signalus iš valdybos aplinkinių grandinės ir struktūros.Jis neturi nieko bendra su signalo linijų descibed anksčiau - tas signalas takai yra apibrėžtos vidaus plokštumų ir signalo pėdsakų išdėstymas tinkamai įrengtuose lenta.Tai turbūt iš tos RF lenta Rūšiuoti kad klaidingas mintis vario potvynis kažkaip sumažinti triukšmo Circuit gauna vyko kartu.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back