ypatybė MOM

S

sar5

Guest
Labas,
.

Aš ieškau nuorodų ypatybė į metodas moments.Thanks a lotsar5 [/ b]

sar5 rašė:

Labas,.
Aš ieškau nuorodų ypatybė į metodas moments.Thanks a lotsar5 [/ b]

sing1.pdf:

Singularity gydytų kvadratūrinės įvertinta metodas momentus solver 3-D talpa ekstrakcijąJinsong Zhao;Dizainas automatizavimas Konferencija, 2000.
Darbą 2000 metais.
37., June 5-9, 2000Puslapiai: 536 - 539sing2.pdf:

Greitas linkmės Žalioji funkciją į stačiakampio korpusoBorji, A.; Safavi-Naemi, S.;Antenos ir Propagacja International Society Symposium, 2003.
IEEE, Kiekis: 4, 22-27 birželis 2003Puslapiai: 950 - 953 vol.4jei ką nors ir norite IEEE, pasakyk man.
į sveikatą,
Marti
Atsiprašome, bet jums reikia prisijungti, kad galėtumėte peržiūrėti šį priedą

sar5 rašė:

i, kad abstrakčių, ieško visą tekstą .... ačiū

Yra didelis skirtumas tarp Singularity Expansion Method (SEM) ir vienaskaitos Integralų kylančius mama.SEM yra bendras technika atstovaujančių funkcijos ir jo komplekso ašigalis ir nieko su mama vienaskaita Integralų.

Dėl pastarojo, vienas iš svarbiausių Seminal dokumentai yra Wilton, et.al."Galimos Integralų vienodai ir Linijinis šaltinis paskirta Polygonal ir daugiasienis domenus," IEEE Trans.AP, AP-32, March 1984.Yra daug daugiau paskutinių darbų, tačiau yra taip pat naudinga, kaip šis.

Vilija wrote:

Dėl pastarojo, vienas iš svarbiausių Seminal dokumentai yra Wilton, et.
al.
"Galimos Integralų vienodai ir Linijinis šaltinis paskirta Polygonal ir daugiasienis domenus," IEEE Trans.
AP, AP-32, March 1984.
Yra daug daugiau paskutinių darbų, tačiau yra taip pat naudinga, kaip šis.

Thanks a lot, kad judvi-mamali ir Wiley.i just got šiame dokumente.Just What I ieškojo.tikiuosi, tai padės man išspręsti SIE naudojate MOM savavališkai formos scatterer.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back