XWindows uosto programavimo??

A

Anno

Guest
Šiek tiek geriau paaiškinti temą. Noriu parašyti programą, rašyti ekrane uosto 6000 (xserver uoste) arba gauti X prašymų paleisti iš savo programos. , Aš nenoriu programa naujiems taikymams, aš noriu paleisti esamas appplications ex xclock tt Bus greatfull už bet kokią pagalbą, ir galėtų netgi bandyti dovanoti skaitmeninės alaus už bet kokią pagalbą.

Turite turėti X serveris veikia Jūsų vietinį kompiuterį. Tada galite paleisti programas iš nuotolinio kompiuterio. Taigi, pradėkite savo X serverį, jei jo nėra jau veikia. Rasti X serveris veikia vietinio kompiuterio vardą arba IP adresą. (Pavyzdžiui, "darbo vieta"). Prisijungti prie jūsų nuotolinio kompiuterio ir padaryti: $ eksporto DISPLAY = darbo vietos: 0, jei jūs naudojate sh ar bash lukštais. Įsitikinkite, kad kelio taškai X prašymus ir tiesiog padaryti: $ Xclock & Įsitikinkite, kad turite leidimą x paraiškas prisijungti prie X serverio.

erm ... hehe .. atsiprašau. tiesų gal aš ne paaiškinti ... Noriu programa C + + arba bet ISO-C. Aš žinau, kaip paskambinti nuotolinio x-apps per ssh ir tt Taigi, problema yra iš tikrųjų ekspedijavimas C

Jūs tikriausiai turite ieškoti, kaip naudoti SSL bibliotekos.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back