Xilinx Slackware, padėti.

D

deepspawn

Guest
Ar kas nors bandė įdiegti Xilinx linux įrankiai Slackware, aš žinau, kad jie palaiko tik BS, bet man nereikia paramos.

Čia aš tam tikra WINDU problemų.kaip jis negali atidaryti DISPLAY ... I dont know why jis sayng, kad ...Thx

Kas yra tiksli klaidos pranešimas?

Pradinė konfigūracija kaip paprastas vartotojas ar šaknis?

Pamiršau daugiau informacijos apie failo vardą.Manau, kad jūs galite rodyti savo "konfigūracijos", bet jis sudužo.Jums reikia "chmod 777 / <uncompressed dir> / bin (I am not sure )/*".

Aš išspręsti problemą sėkmingai todėl aš dabar ketina pasidalinti patirtimi.Problema buvo su WINDU, programa kad Xilinx naudoja uosto kodas betwen Win32, * nix.

Po skopiowaniu visus disko turinį į tinkamą vietą, įrengimo ir parametrai teisę leidimų šiuos failus, paleisti setup, bet po pakrovimo WINDU, jis sayd NO Ekrano nerasta.

Po paskelbus pranešimą ir bando įdiegti kitą langelį, tuos pačius veiksmus atliko su sėkmingai diegti ir elgesį.

Tada, kad problema buvo ta, kad dėl pirmosios mašinos buvo gdm rodyti ir antra ne (nei bet kuri kita), po to, kai bandote kad 3 dėžės daugiau rezultatų possitive su tokia prielaida.

Priešingu atveju visi programinės įrangos darbas labai gražus.
Aš naudoju FULL unmodfied Slack 9,1 insallation.

Programinė įranga buvo įrodyta dėl 8Boxes iki šiol, todėl manau, kad
nėra problemų rodyti tuos įrankius Slack.

Aš nežinau, kodėl būtent tai, kad bet gdm taip pat davė man problemų, susijusių su kai kurių kitų minkšta.Thx visiems, tikiuosi, tai gali būti naudinga visiems.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back