Xilinx SDK

M

Meno

Guest
Ar kas nors užsakė Xilinx FPGA, CPLD SDK savo svetainėje internetu?
Ar yra geresnių pasirinkimų Xilinx produktas starteris rinkinių.

Kas yra apytikslis produkto kainų diapazono Xilinx CPLD CoolRuner ir Spartos FPGA?

Dėkoju avdance / Meno

Aš užsisakyti ir gauti tiek CPLD ir FPGA rinkinys iš Xilinx puslapyje.jie kainuos apie 150 $.bet jūs turite sumokėti 37
$ už vežimą.

kainos yra priimtinos ir geros, bet vežimas mokestis yra per daug.

Aš užsakyta CPLD valdyba iš savo svetainės.Aš sumokėti 50 JAV dolerių (valdybos) 25 USD (Shipping) mokesčiai (su Vokietija). Taigi man teko sumokėti ~ 80 € Uros.

Nereikia mokėti Starterkit nuo Xilinx anymore

Siekiant jį iš digilent http://www.digilentinc.com/
Jie jį už Xilinx vistiek.

Pasirinkite Produktai -> S3Board, ir paspauskite Įdėti į diagramą.
Tada jūs gaunate galimybė pagerinti S3-200 S3-400 arba S3-1000 $ 20 arba $ 50 papildomai.

Norėčiau, kad turėjo progą, kai aš nurodė mano S3 nuo Xilinx.

/ Bingo

[quote = "bilgekaan"] man užsisakyti ir gauti tiek CPLD ir FPGA rinkinys iš Xilinx puslapyje.jie kainuos apie 150 $.bet jūs turite sumokėti 37
$ už vežimą.

kainos yra priimtinos ir geros, bet vežimas mokestis yra per daug. [/ quote]
Ar jaučiate muito problema su pristatymu Stambule?

[size = 9] [color = # 999999] Parašytas po 7 minučių: [/ color] [/ size]

[quote = "Bingo600"] Nereikia mokėti nuo Xilinx Starterkit anymore

Siekiant jį iš digilent h ** p: / / www.digilentinc.com/
Jie jį už Xilinx vistiek.

Pasirinkite Produktai -> S3Board, ir paspauskite Įdėti į diagramą.
Tada jūs gaunate galimybė pagerinti S3-200 S3-400 arba S3-1000 $ 20 arba $ 50 papildomai.

Norėčiau, kad turėjo progą, kai aš nurodė mano S3 nuo Xilinx.

/ Bingo [/ quote]
Nuo digilent kainuoja daugiau nei valdyba Xilinx's.Kokia yra nauda?

Mano draugas Vokietijoje užsakyta jis man ir davė jį, kai jis atvyko į Turkiją.

Nėra vokiečių Custom problema ir mokesčių sumokėta ne tik vežimo mokestį.

Bet pradžioje, aš kreipėsi į Turkijos atstovas Xilinx, EMPA AS
jie man pasakė, kad jei būtų kažkas, kad kaina daugiau nei 100 $,
yra įstrigo paprotį.Jie teigė, kad jie galėtų duoti man, bet aš turiu mokėti 50% daugiau.
Taip pat jie saugo dont rinkiniai ir stock.told man, kad jie gali pateikti jai mewhen jie dideli bugget export.We jus informuosime, kai mes dideli, kad ir tai buvo 2 ar 3 mėnesius ago.nothing aš girdėjau iš distrubitor.

Taip, aš su jais susisiekti, taip pat.Atrodo, kad jie nėra interrested bendraujant su kūrėjams.Man sakė tą patį, ką apie papročius.
Bet tai neatrodo teisinga man - mano draugas užsakė SDK compulab tiesiogiai daugiau nei 1500 USD, bet ne problema arised net kaina buvo minėta apie SDK laukelyje.
I don't trust į EMPA personalas.

kad eiti ir tvarka.FPGA, CPLD komplektas kainuoja apie 187 JAV dolerių.Kursas JAV dolerio tinka šiuo metu.

Patikrinti Arrow
http://www.arrow-tr.com

jie distrubitor už Altera ir Cypress.Mes nusipirkau IC, jie dont elgtis kaip EMPA.Įdėti 25-30 JAV dolerio kainas matėte dėl įmonės tinklalapį į rinkinius arba plokščių, kurios yra maždaug 200 JAV doleris.

Jei tvarka, kuria jie pristatytų jums per 15 dienų blogiausio conditions.Because tvarko atsargų Italija, jei būtų jiems eksporto iš Italijos.

Taip pat jie tarnauja ICS nedidelis quanties.for intances, kai mes nupirko tik 5 pic18f452.

Nesu tikras, jūs galite juos rasti elektronikos parduotuvių Karaköy arba Kadıköy.Nors galite rasti, Kainos ten speciali Ic yra labai brangūs, palyginti su platintojų kainomis.

Aš sprendžiant Arrow AVR mikrokontrolerio.Kai aš užsakyta rinkinio ir 5 atmega128.Tuomet man reikia keletą pavyzdžių kitą AVR, tačiau jie atsisakė atsiųsti pavyzdžių.

Dėl Karaköy, paskutinį kartą suradau 12 ns SRAM 128 KByte 3,5 USD.Na, tai buvo ne taip brangu.Tačiau, kaip taisyklė, jūs teisūs - jie pardavimas
specialusis SSD už didesnes kainas, nei užsienyje prieinamas.

Aš tiesiog vadinami keli iš jų - jie neturi jokių Xilinx lustai.

Ar kada nors pabandyti, kad kažkas iš futurlec.com ar kitos interneto bazė bendrovės?

Jūs neteko pasirinkimo priimtiną kainą, bet shiping kaina yra baisi.Pat? Aš bijau Turkijos Custom

Žinau futurlec.com bet niekada stengėsi, kad ten.

Užsakyti komplektas paskutinis Fridfay ir paprašė, kad informaciją.
Manau, kad Turkijos muitinė yra ne problema, jei jums būtų kodas ir pašto įmonės duomenis, kad būtų galima valdyti procesą pašto bendrovę ir paprašyti jų pagalbos.

Kaip ir praėjusiais pasirinkimas, draugas mano priklauso importo / eksporto ir vystymo bendrovė - ir aš galiu paprašyti jį užsisakyti.

Ar turite blogą su Custom prieš?

Pagaliau ji.Šiam įrašui si priežastis praneša Turkijos vaikinų, kad muitinės stotelių viskas mokesčio mokėjimas viršija 100 JAV dolerių ar eurų kainą.
Bet tai ne kaip po bendrovės siūlo importo eksporto paslaugas problema - jie mokės vardu jus ir pridėti muitinės ir mokesčių tarnybos - tačiau reikia duoti jiems keletą dokumentų.
Aš neatitinka muitų taip, kad neviršytų 100 JAV dolerių.

Tikimės, kad ši informacija padės Jums.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back