Xilinx PowerPC ir altera ARM9

B

bjzhangwn

Guest
dabar aš į interred embeded sistemos FPGA ir vertinimo tarybą iš Xilinx ir Altera yra labai brangus, kai gali pasidalinti savo schema, ir aš noriu, kad vertinimo tarybą padaryti my self.

Koks yra jūsų reikalavimus?

Galite įdėti daug daiktų į pigių lentų siūlomi keli gamintojai.Xilinx / Digilent Spartan-3 laive yra tik $ 99 US.

Štai gera sąrašas:
http://www.fpga-faq.org/FPGA_Boards.shtml

dabar, aš ne idėja, kuri FPGA shoud pasirinkti, keisti ar xilinx.I norite PCI-E, FPGA ir embeded sistema, kai galima pateikti keletą patarimų, informacijos apie kainos ir efektyvumo!

Jei norite turėti savo Evaluation Board ji yra gana paprasta .. Pasirinkti prietaisą ir tada projektavimo šališkumo schema, generatoriaus ir ten vietos visiems išvesties jungtys.That's all.
Jei prietaisai datashčet rasite pasiūlymus dėl poslinkis, taip pat kai IC naudoti maitinimo.
Manau, kad galite naudoti vertinimo licenciją plėtros priemonių bandymas įterptųjų minkštas perdirbėjai ir kiti TL.

Hope this can help.Skelbimas po 1 minučių:Jei norite turėti savo Evaluation Board ji yra gana paprasta .. Pasirinkti prietaisą ir tada projektavimo šališkumo schema, generatoriaus ir ten vietos visiems išvesties jungtys.That's all.
Jei prietaisai datashčet rasite pasiūlymus dėl poslinkis, taip pat kai IC naudoti maitinimo.
Manau, kad galite naudoti vertinimo licenciją plėtros priemonių bandymas įterptųjų minkštas perdirbėjai ir kiti TL.

Hope this can help.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back