Xilinx ISE 13.2 ar kokia versija??

A

akeedthe

Guest
Sveiki visi, aš ką tik pradėjo mokytis VHDL ir nusukimas aplink su skaitikliai, DPRAM ir dabar RS232. Mano klausimas yra, ką ISE dizainas Suite būtų optimalus naudoti. Aš šiuo metu turi 10,1 įdiegta, bet kažkas sakė 13,2 yra tikrai gera. Any advice? Thnx!: lol:

Aš naudoju 13.2, o ir iki šiol man patinka. Jei neturi galiojančių dizaino, palaikykite jums atgal, aš pasirinkti 13,2 virš 10,1. Beje, aš esu naudojant verilog. Ir jei esate nukreipti naujesnių dalykų (spartan-6/virtex-6 ar naujesnė), tada aš tikrai eiti su 13,2.

Ačiū! im naudojant Spartan3E lenta, kurią mes naudojame, uni ... todėl manau jo geriausias bandau 13,2 ryt!

Dauguma Xilinx ISE versijos rems Spartan 3 FPGA, nes jis yra senas FPGA. todėl jūs galite naudoti bet kurį variantą. Taigi aš siūlau jums naudoti naujausią versiją Xilinx ISE. Jis turės mažiau klaidų ir daugiau userfriendly (gali būti). matote šį saitą atsisiųsti 13,2 webpack: [url = http://www.xilinx.com/support/download/index.htm] Xilinx: Atsisiųsti [/url]

Kaip tai atsitinka, aš taip pat naudojamas ISE 10.x Spartan-3E. Ir aš tikrai rekomenduoju 13,2 per 10.x ir 11.x asortimentą. Projekto navigatorius turėjo labai daug įdomių mažai klaidų, maždaug tuo metu. Natūra, kad jūs ketinate WTF? ir tada kaip tik apeiti jums turėjo valyti projekto failus, mesti ISE, pradėti ISE tik galėtų normaliai dirbti. Taigi, net Spartan-3E Norėčiau naudoti ISE 13,2. Tik apsvarstyti esamų senų projektų TJO ... Plius, planahead pradeda atrodyti pagrįstas įrankis dabar ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back