Xbee ir IPS RS232 jungtys

T

thurmc

Guest
Aš stengiuosi sukurti pic siųsti ir gauti komandas naudojant Xbee RF transceiver.Aš galiu išvesties komandos iš vienos vynai ir aš laikytis juos į gauti pin ir Xbee dėl kitų IPS.Mano problema yra ta, kad komunikate nėra įregistruotas nuotolinio IPS.Mes patikrinusios gauti pin ir RS-232 dėl PIC ir atrodo, kad signalas yra įėjimo ir yra 5V.Can anyone tell me, kas gali būti blogai?Mano kodas yra žemiau.

#
if defined (__PCM__)
#
include <16F877.h>
# prietaisas *= 16, ADC = 8
# saugikliai SS, NOWDT, NOLVP, NOBROWNOUT, NOPROTECT, PP
# naudoti vėlavimą (laikrodis = 20000000)
# naudoti rs232 (Baud = 9600, xmit = PIN_C6, VB = PIN_C7)
# endifchar atsakymas;

void main () (
atsakymas ='0 ';
output_bit (PIN_E1, 0);
o (1) (
output_b ((byte) atsakymas);
atsakymas = fgetc ();
jei (atsakymas! ='0 ') (
output_bit (PIN_E1, 1);
))
)

Mes taip pat bandėme naudoti if (kbhit ()), kad PIC nėra pakimba kol pobūdžio, tačiau tai nėra darbo arba (ne kbhit () yra registruotas).Thanks for your help.

Sveiki, Jūs bandote 3.3V, o 5V, ir manote, kad XBee galite gauti 3.3V tik, manau, ir pamatė kažkas su ta pačia problema su aurdiano, kad išspręsti ją sumažinti VParašytas po 1 minučių:tikrinti
http://forum.sparkfun.com/viewtopic.php?=&p=28337

Taip pat galite pažvelgti į šią: http://www.circuitsathome.com/mcu/programming/playing-xbee.Tai parašyta PIC18 bet gali duoti jums keletą idėjų, kaip spręsti problemas.

Aš stengiuosi sukurti pic16f877 siųsti ir gauti komandas naudojant Xbee RF Transceiver, ir naudoti xbee serija 2, pirmiausia i siunčiamas (atnd, atdb) iš pic16f877 pridedamas su coordenator 3 pabaigos devic,
mano paraiška privaloma pateikti šią informaciją į kitą vietinio tinklo (xbee 2 taip pat), jei i naudoti tą patį pic išsiųsti į naują erdvę, problema, kad šis pic16f877 turi tik vieną UART (pin 25,26), jei kiekvienas gali Padėkite man pliz arba bet kurios kitos sugestion prie KOMISIJOS nuo 2 vietinio tinkloParašytas po 15 minučių:Aš stengiuosi sukurti pic16f877 siųsti ir gauti komandas naudojant Xbee RF Transceiver, ir naudoti xbee serija 2, pirmiausia i siunčiamas (atnd, atdb) iš pic16f877 pridedamas su coordenator 3 pabaigos devic,
mano paraiška privaloma pateikti šią informaciją į kitą vietinio tinklo (xbee 2 taip pat), jei i naudoti tą patį pic išsiųsti į naują erdvę, problema, kad šis pic16f877 turi tik vieną UART (pin 25,26), jei kiekvienas gali Padėkite man pliz arba bet kurios kitos sugestion prie KOMISIJOS nuo 2 vietinio tinklo

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back