WWVB laiko kodo signalus

R

rinthesun

Guest
Aš jau ieško naudojant WWVB duomenų rinkimo laiko spaudu. Bendrovės, vadinamas "C-MAX" yra lustas, vadinamas CME8000 gauna WWVB arba kitas visame pasaulyje laiko signalų ir išveda duomenis, paruošta, duomenų ir laikrodžio signalas. Tai galima skaityti MCU arba PC. Jie taip pat valdybos lygio produktas CMMC-8, kuris sujungia CME8000, RTC ir MCU. Šis prietaisas naudoja CRC16 CCITT klaidų kodais, vadovavimo ir atsako. Kodėl aš nežinau, nes jie nėra siunčiami WWVB. Ar visiems, kurie domisi, kaip šį projektą, ar kas nors jau nepadarė.

http://tf.nist.gov/stations/wwvb.htm yra svetainės JAV vyriausybės ministerijos, kuris yra atsakingas už siųstuvo. Jame yra išsami informacija moduliavimo formatą ir laiko kodo formatas. Jei norite tik iškoduoti šį signalą, PIC mikrovaldiklių tiktų jūsų poreikiams.

Žinau, kad CME8000 galima skaityti su PIC procesorius ir tai, aš padariau preliminarų dizainą. Tai nėra tai, ką aš prašiau. Buvau klausia, kiek palūkanų yra toks projektas. Ne mažiau, aš tęsti dizaino. Tiems, kurie nori padaryti vieną aukštyn projektavimo CMMC-8 gali būti naudojami, nes ji sumažina šią problemą į RS232 sąsają. Aš tikriausiai naudoti, kad pamatyti, kas gauna problemų. C-MAX "yra kompiuterio programa, bus sąsaja CMMC-8 ir rodyti laiką ir duomenis apie monitorius. Jie, tačiau, be kodo. Prijungti jį prie kompiuterio, jums reikės naudoti MAX232A sukurti tinkamą RS232 įtampos. Be to, CMMC-8 ne ateiti su antena. Digikey C-MAX "įrenginiai gali būti perkami iš JAV. CMMC-8 yra naujas produktas, nebus galima tol, kol gruodis, 07 ir pakeičia vyresnio amžiaus produktas CME8000-BUS-LP-01. Jei kaina lieka ta pati, ji bus $ 30. www.c-max-time.com duomenų lapus.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back