wt's ląstelių Biblioteka formato dekoderis ..

M

muthamil

Guest
Sveiki draugai,
.......... Man reikia pagalbos dėl standartinių ląstelių Biblioteka formato dekoderis.yra keletas paprastu ląstelių lib formatas padidinimas, CLK ir tt, bet ir negalėjo findout į lib formato dekoderis ...padarė pasirinkite eilutės pavyzdžiui S0 s1 pat Lentelių lentelėje paieškos kartu su įvesties kaiščių.

.......... Ir padidinimas turi du išėjimai, taip pat buvo Lentelių lentelėje paieškos.

PAGAL
Muthamil

Padaryti ląstelių specifikaciją urself tik po to įklijuokite jį į biblioteką (pratęsimas. Lib) failą, kurį jūs naudojate.Skaityti šią biblioteką vėl arba SC arba DC lukštais.That's
all I know, tikintis, kad ji gali padėti jums šiek tiek.

Atena Ačiū už atsakymą
....... aš gaunu, kaip įtraukti savo biblioteką dizaino ankstesnį lib failą.bet man reikia pagal nutylėjimą struktūrą, pavyzdžiui, kas turėtų būti papildomas dekoderis sąnaudų sąrašą ir produkcijos sąrašas.kad mes turime įtraukti pasirinkite linijų dekoderis sąnaudos Kaisčiai.

mėgti

pin (a) (
diection: įėjimo;
)
pin (b) (
diection: įėjimo;
)
Tada svoris apie S0 ir s1.turėtų būti i sukelti jį išvesti ir matavimo grindžiamas tht

Prie
Muthamil

Muthamil, struktūrą turite tai paprasčiausias vieno.Kartą, jei norite įvesti (visiškai naują elementą) į jūsų biblioteką, turite imtis svarstyti 3 problemų.
1: Ląstelių specifikacija (čia yra dekoderiu), turi būti pridėta prie jūsų Verilog Lib arba VHDL paketo.
2: The ląstelių funkcionavimą, Kaisčiai kryptimi, taip pat savo parasitics charakteristikos taip pat rungtynės timming ir elektros pavyzdį turite savo dabartinio darbo bibliotekoje.Tai labiausiai sudėtingų,
sunkių žingsnis, jei turite darbo komandoje bus lengviau jums (elseif esate vienas panašaus mane) turite pereiti arba DTL-A arba DTL-AMS arba Spicē ir Nt_shell ir NanoSim į sukurti ląstelių, ir tai galios ir timming analizę.
3rd: Jūs turite įrašyti ląstelės formuoja savo simbolinę bibliotekos taip pat.

Jei norite sukurti savo ląstelių, tai yra išsamus veiksmų, kad i know.Kitaip tiesiog sukurti dekoderio pagal logika vartai .....Bet kuriuo atveju visi geriausi ..

Atena Ačiū už atsakymą
J. aš darbo (tik su u) apie tai, kaip jūs nurodėte.

PAGAL
Muthamil

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back