Windows XP problema!

A

ahmad_abdulghany

Guest
Kai aš mokėti mano MB bios, ir ji veikė gerai, aš bandė padaryti iš naujo diegti "Windows XP", bet kai aš paleisti iš Windows XP Pro CD, setup stringa rodant tuščią juodas ekranas teisė buvo rodomas: Sąranka tikrinimo kompiuterio aparatinė konfigūracija

Aš išbandžiau daug kartų, naudojant skirtingus CD-ROM ir kitokį Windows CD ir versijos, visi tą patį ..!
Kas gali būti problema, nes?
Tai aš pirmą kartą susiduria su šiuo sitiwation, ty to neatsitiko prieš BIOS baterija, gali BIOS būti atsakingas?Arba ji tiesiog pradėti HW PC?Nesuprantu, tai gerai ..!

Iš anksto dėkoju už pagalba ..
Ahmad,

jei jūs įdiegti Linux jums gali boot sektoriaus informacijos likę iš jūsų Linux.jei tai yra jūsų atveju, jūs turite ištrinti Aktyvūs pertvaros ir padaryti naujus

amrbem rašė:

jei jūs įdiegti Linux jums gali boot sektoriaus informacijos likę iš jūsų Linux.
jei tai yra jūsų atveju, jūs turite ištrinti Aktyvūs pertvaros ir padaryti naujus

Yra daug temų internete sprendžiant Linux klausimas, Google "Sąranka tikrinimo kompiuterio aparatūros konfigūraciją" rasite temos šiuo klausimu.

Kodėl Flash BIOS?ji buvo išspręsti problemą arba ji tik todėl, kad buvo atnaujinti ir tu nori pabandyti?

Aš paprastai nėra atnaujinti savo BIOS umless Man kyla problemų.

Jeigu jums nepavyko išspręsti problemą, galite pabandyti sugrįžtama ot senus bios (Tikiuosi, kad jums nuolat atsarginę kopiją, kurioje jūs visada turėtų daryti, kai mirksi) ir pažiūrėkite, ar jis veikia vėl.

Tai taip pat galima sukelti / Sprendimas:
galimas sprendimas?

Kaip amrbem sakė: "Aš manau, kad linux problema.Ar tai, ką jis sakė, kad interneto paieška ir rasite temos šiuo klausimu.

Pažvelkite į šią nuorodą's:
www.ejoneclicks.com/2006/12/21/windows-xp-setup-hangs-at-setup-is-inspecting-your-computers-hardware-configuration/
www.pcuser.com.au/pcuser/hs2.nsf/lookup 1/56AD59C8F8AAE93ECA25715E0010F9BB
www.baker.karoo.net / Musings / wininstall.htm

Po to, kai iš naujo įdiegti "Windows XP", turite dirbti iš naujo, kad jūsų įkrovos info MBR.Nes kai bandote diegti Windows XP tai parašyti boot info.Jei ne tai, gali būti, kad jūs kompiuterį visada pradėti tik su XP.

Iki,

Guillermo (AR)

jei jis MBR klausimas, kuris turbūt yra tokių dalykų:
delite visi jūsų langai pertvaros FAT ir NTFS, naudoti fdisk už tai, tada išvalyti savo MBR su fdisk :)> fdisk.exe / MBA), tada sukurti savo langus pertvaros ir įrengti langai.Galite sukurti savo pertvaros su fdisk arba su XP CD.

ps gauti Win98SE ar WinMe paleisties diską, jame fdisk ir keletą kitų naudingų apps, neįskaičiuotos į Win 2000 ir aukščiau.

Hellow draugui
Jūs geriau Flash BIOS.
Tada checkyour vaizdo rodymo parametrus.
Tada pabandykite iš naujo įdiegti naują kopiją Windows.
arba galite pereiti per nuorodą:

www.baker.karoo.net / Musings / wininstall.htm

III rašė:

jei jis MBR klausimas, kuris turbūt yra tokių dalykų:

delite visi jūsų langai pertvaros FAT ir NTFS, naudoti fdisk už tai, tada išvalyti savo MBR su fdisk :)> fdisk.exe / MBA), tada sukurti savo langus pertvaros ir įrengti langai.
Galite sukurti savo pertvaros su fdisk arba su XP CD.ps gauti Win98SE ar WinMe paleisties diską, jame fdisk ir keletą kitų naudingų apps, neįskaičiuotos į Win 2000 ir aukščiau.

Gerai, jei jūs neturite diskelių galite naudoti įkrovos CD arba DVD kaip "Bart Pe" arba "O & O BlueCon" arba Live Linux CD, kaip Knoppix ar Ubuntu.

Aš turėjo šią problemą, kai bando padaryti švarų Windows įdiegus Linux OS, problema yra su atitvarų diską, kartais klaidingai parametrų pertvaros bus parašyta MBR, pvz.pradžioje ir pertvarų pabaiga ypač, nebent U turėti tikslią informaciją apie skirsnių dydis U bus tik waisting metu bando išspręsti šią problemą, Windows diegimo pakabinti per šį
(Atsitiko man, ir panaudojus daug įvairių įkrovos CD ir pertvaros util's radau tik kelias arround tai išvalyti savo mbr ir pradėti iš naujo)

PS Jei žinote, pertvara, kuri kelia problemų, galite pašalinti tik šį skirsnį, tačiau aš nesu įsitikinęs, jei tai nustato savo problemas.
vistiek google "Bart PE" ir XPe paprašykite draugo ir gauti šią gyventi WindowsXP CD, kaupia jį Paragon HDD Manager ir biffore ką nors patikrinti jūsų kietajame diske.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back