Windows ir prie disko

P

Pardal

Guest
Labas,
Aš naudoju kompiuterį ir tikriausiai dėl to supratau weard langai veikla.Po kurio laiko (I'm negali būti daug tiksliau apie tai), aš pastebiu, kad Windows ar prie disko ne iš karto norma kas kelias sekundes.Šis anoys man dėl keturių priežasčių:
1.Triukšmas - nedidelis, bet nuolatinis
2.Tai tikrai nėra sveikas, į kietąjį diską
3.Tai nereiškia, SOP, net jei aš nužudyti visas programas (tikrinama su Task Manager)
4.Nepatenkintas smalsumas.Kas po velnių jis daro?

Kiekvienas pastebėjome, kad ir specialiai žino, kodėl?

Jei dešiniuoju pelės mygtuku spustelėkite diską C ir pasirinkite Properties, į skirtuką "Bendra" yra langelis "Allow Indexing Service to index šį diską Fast File ieškoti".(Tai yra Win 2K) Tai kruvinas "Microsoft Office" bando būti efficiant didinat kietajame diske failus per keletą minučių.
Nuimkite varnelę.
Tai viena iš priežasčių, dėl keisto disko veiklą.
Taip pat yra programa "Office vadinamas" Find Fast ", kuris prasideda nuo batų, kad tai tas pats, rasti ir sustabdyti jį nuo pradedant nuo batų.
Kita priežastis gali būti virusų, jei taip, keisti jos nustatymus.

Bet kokiu atveju NT (2K/XP ir tt), parašyti periodiškai diską, įdėti "checkpoint" (disko būklę, ir tt).
Šis parašyti labai nedaug (keli baitai), ir apskritai tai nėra pastebima.Jei nėra kitos veiklos, disko galvutė dont 'Perkelti ...

Ačiū už patarimus, bet nė vienas iš sggested priežasčių yra apie disko veiklos priežastis.Kartoju, kai jis pradeda ji veikia ne iš karto norma kas kelias sekundes.
Dabar aš manau, kad tai bludy Java ir Matlab.Killing MATLAB sumažina aktyvumą, tačiau nereiškia, kad desapear.Vienintelis būdas sustabdyti jį paleisti.

jis rašo, kad dat failo aplanko Dokumentai ir parametrai sąskaitos aplanką, I can't stop, kad veiklos
kas žino?

aš žinauJei naudojate "Windows 2000" prie disko, kaip tai
sukelia atminties perpildymo mažesnė atminties sritis
jei užklausų failas continiously
galite rasti failo savarankiško yra parašyti apsaugotos ir kad bendrovė tiesiog pamiršote nuimkite attrib prieš bandant naudotis

taip pat rasti kelią
naudoti resorce monitorius APP šios trasos kiekvienas judėjimas registras

Taip pat patikrinkite, kad Jūs nustatėte kelias į tokius dalykus kaip MATLAB ir MPLAB katalogai

pat įdiegti naujausią saulės sistemos atnaujinimus Java
Microsoft viso šiukšles ir jos havent got a clue apie Java

Kitas dalykas yra diske vairuotojas savarankiško

turite ugniasienę?jei taip, tai galėtų prieštarauti virusas util

Laisva vieta standžiajame diske apie klaidą disko sukels šis tvarkaraštis disko tikrinimas
patikrinti suderinamumo režimu

jei nė viena iš šių darbų

tada tiesiog ištrinti kiekviena APP iki jį nueina

jei dosnt Pagalba
paleisti regclean.exe
naudokite Norton utils

Manau, kad tai yra veiklioji sudedamoji causesing tai

ar taip pat parsisiųsti gera anti spy
kaip šnipinėjimo paieškos ir sunaikinti
Kai kurie iš šių šnipinėjimo programas parašyti per diske dažnaiišskyrus šio AutoExec ir Config.sys papildomų pareiškimų įsivėlė į patikrinimasjis rašo, kad dat failo aplanko Dokumentai ir parametrai sąskaitos aplanką, I can't stop, kad veiklos
Anyone knowsieškoti pradėti už Gama korekcija utils kad apkrovos langaiišjungti ir išjungti automatinį pranešimą apie CD
į cdrom skyriaus prietaiso savybių ir šieną untick dėžutė

kai cdrom ir hdd Laptop <300 MHz sparta
dont like UDMA
tikrinti fizinį disko vertinti ne tik standartinis standusis diskas
(yra lopai per išspręsti šią)
tirpalas yra pernelyg naudoti nešiojamas kūrėjai pleistrą per BIOS nustatyti
Kitas dalykas yra diskas chashing
Windows platformų iki 2001 m. / DEC
teko vairuoti pinigų išdavimo
jei disko buvo didesnis nei 10 GB ir fizinio disko buvo daugiau nei du skirti diskai

Get pleistras nuo
BIGFIX svetainėje

h ** p: / / w * w.bigfix.com / website / index.html
Aš taip pat nustatė, kad patoguGalų gale, kad

gal tiesiog reikia per defragmentowania diskų
ir švarus šiukšles iš neto

Norėdami tai padaryti naudojant Windows Poveržlės
ir regestry siurblys

geras APP pat yra sistema mechaniką tai visa

bet kiekvienas įrankis ar kai kurie testai kita dont
Aš naudoju penkis ar šešis priežiūros priemonės
ir
Patarimas visada naudoti Defrag geriau nei "Microsoft"
naudoti Norton utils diskdoctor labai teisingai jis Laisva vieta standžiajame diske klaidą JumsGaliausiai pridėti

visiškai pašalinti užtvankos System Restore iš mašinos
ar ją išjungti

tai šaltinius šernas

yra maždaug per jį pašalinti
naudotis Google tipas
System Restore valiklis you dont need it

nebent paleisti be ugniasienės dėl neto
Paskutinį kartą redagavo sick_man m. kovas 20, 2003 1:20; Redaguota 1 kartą iš viso

Ha, mes geting kažkur.Nori pasakyti, kad tai raštu Ntuser.dat failas?
Tai taip pat yra labai gražus apvalkalas Windows.Jis niekada nustoja augti ir neleidžia redaguoti.Aš vieną įkelti į Safe Mode ieškoti viduje ir nepatinka tai, ką aš pamačiau.Daug nuorodų į vizited interneto svetainėse, įrašai ankstesnio įdiegtas (ir ištrintas) programas, ir kurie žino, ką dar.

Sorry, I posted prieš šį pamatyti Monkey's pranešimą.
Paskutinį kartą redagavo Pardal m. kovas 20, 2003 1:24; Redaguota 1 kartą iš viso

naudoti gera priemonė, kaip langų valytuvų
per plauti dat ir spalvą

tada panaikinti registro raktą ir kt todėl atnaujinti arba geriau
per NOP eb arba skambinti

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back