Win98 ir Win2000 spausdintuvo

C

clairvoyant13

Guest
Turiu spausdintuvas prijungtas prie Win2000 ir aš turiu kitą kompiuterį, prijungtą prie tinklo, dirbančių pagal Win98SE.
Aš galiu prisijungti prie spausdintuvo, kuris fiziškai prijungti prie serverio, bet aš noriu atsispausdinti iš Win98 mašina ant Win2000 mašina.
Kaip padaryti nustatymus abiejuose kompiuteriuose?
Bandžiau eiti per įprastu būdu Pridėti spausdintuvą, ir aš galiu "matyti" kito kompiuterio tinkle, bet aš negaliu rasti tikslą spausdintuvas.
Jis prašo manęs slaptažodžio \ \ COMPUTER2 \ IP $.
Kas kelias ir man reikia šio slaptažodį?

ant Win2000 u turi nustatyti visiško kontrolės leidimą kiekvienam pagal metus spausdintuvas
Patikrinti Sauga ir spausdintuvo leidimo skirsnis

Ačiū už greitą atsakymą.

Win2000 kompiuteris turi visus reikiamus langelius eiga, tiek Bendras naudojimas ir sauga.
Bandžiau pridėti spausdintuvą kitokiu būdu, naudojant kompiuterio vardą \ \ Computer2 \ Kyocera tačiau jis vis dar prašo manęs slaptažodį ir nėra tinklo slaptažodį.

HELP !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tai yra "Windows 2000" IPC $ saugumo klausimas klaidų ..
Norint ją išspręsti, turite sukurti Windows 2000 (kompiuterio withc tikslinės spausdintuvas) vienodi, kaip vartotojas bus prisijungęs prie "Windows 98 - naudokite tą patį vartotojo vardą ir slaptažodį ..
Tai ID nutylėjimą į naudotojų grupė ir turėtų būti pakankamai pasiekti failus (jei yra) ir atspausdinti akcijas ..
thing, use the password specified in the user profile you just created in Windows 2000 ..

Dabar grįžkite į 98 staklės, pereiti per Pridėti spausdintuvą, tada, kai pamatysite IPC $ / Registracija tinklas slaptažodį
dalykas, naudokite nurodytas slaptažodis vartotojo profilį, kurį ką tik sukūrėte, Windows 2000 ..

Linkėjimai,
IanP

Thank you so much !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back