Wilkinson Power Divider Dizainas

N

norfan2102

Guest
Labas!

Esu undergrad ir dabar daro paskutinius metus projektui iš Wilkinson energijos paskirstytojas dizainas.Šiuo metu turiu išeiti su kažkuo ir S-parametrų modeliavimo rezultatus, kaip tikėtasi.Tačiau, kaip aš darau pagreitį modeliavimas, rezultatai buvo padrikas!Išdėstymo atsirado tiesiogiai iš schematiškai.Aš Nežinau, tiesa, jei ji yra geriau, jei aš to daryti rankiniu būdu iš naujo.Ar yra kokių nors pasiūlymų, prašom?Aš naudoju ADS2003 ..

Ar jums sukurti aplinką, teisingai?Er, Dielektriniai storio?Ar balansavimo rezistorius teisingai instantiated į em modelis?Perdavimo linijos arba mikrojuostelinių?Box Height?

Imitacija iš schematiškai tik imituoja struktūra nesvarbu kaip tai išdėstyti realiame gyvenime.Naudojant EM Planar simuliatorius reikalauja šiek tiek daugiau mąstyti.Patikrinkite savo apribojimus.

Labas,

galite pasakyti mums šiek tiek daugiau informacijos, pavyzdžiui, dažnio, substrato, skaičių skyrių, skaičių rezultatai ir tt Tai padės partijai duoti reikšmingų pasiūlymų.

flyhigh

pridėkite savo skelbimus projektą failas .... taip, kad mes padėsime jums apie tai, ką tu padarei klaida kuriant pagreitį SIM ...

Kas dažnio dirbate ne?Jūs galite naudoti grandinės simuliatorius jeigu dažnis yra mažas

Noriu sukurti vienodas Split Wilkinson energijos paskirstytojas ne 960 MHz naudojant ADS.I esu šiek tiek supainioti apie skirsniuose naudojamos ir derinti perdavimo lines.Can galėtumėte man padėti bitų dažnis

imrankhan rašė:

Noriu sukurti vienodas Split Wilkinson energijos paskirstytojas ne 960 MHz naudojant ADS.I esu šiek tiek supainioti apie skirsniuose naudojamos ir derinti perdavimo lines.Can galėtumėte man padėti bitų dažnis

Aš skirtos Wilkinson Power Divider skelbimų programinės įrangos.Jei kas nors turi bet kokį dizainą, procedūros arba Pavyzdžiui failus gali susisiekti su manimi.Parašytas po 25 sekundžių:Aš skirtos Wilkinson Power Divider skelbimų programinės įrangos.Jei kas nors turi bet kokį dizainą, procedūros arba Pavyzdžiui failus gali susisiekti su manimi.Parašytas po 14 minučių:Štai keletas dizaino failai

Dažnai, kai jūs perėjimas iš skelbimų modeliavimo EM modeliavimo rezultatai nesutampa.Tai priklauso nuo dažnių, sudėtingos konstrukcijos ir tt ..
EM struktūra paprastai reikalauja kai tweaking gauti norimą atsakymą.
Bendras techinique naudojama ši problema yra "Kosmoso kartografavimas".Tai reiškia, kad Jūs vartojate paprastos struktūros ir EM tai ir, palyginti su jos reklamos kolega, ir išsiaiškinti, kiek jums reikia kompensuoti.
Pavyzdžiui, atsižvelgti T-Junction skelbimai, ir palyginti ją su T-Junction EM modeliavimas galėsite sužinoti, kad J. struktūra turi būti pakoreguotas pagal X suma kiekvienoje grupėje.
Prieš atlikdami vietos maping Įsitikinkite, kad visi kiti parametrai yra teisingi (ty sbustrate apibrėžimas, metalo vamzdis iki tt

imrankhan rašė:

Aš skirtos Wilkinson Power Divider skelbimų programinės įrangos.
Jei kas nors turi bet kokį dizainą, procedūros arba Pavyzdžiui failus gali susisiekti su manimi.
Parašytas po 25 sekundžių:
Aš skirtos Wilkinson Power Divider skelbimų programinės įrangos.
Jei kas nors turi bet kokį dizainą, procedūros arba Pavyzdžiui failus gali susisiekti su manimi.
Parašytas po 14 minučių:
Štai keletas dizaino failai

Sanghamitra,

norite egenral projektavimo gaires arba bet kokioms specialioms vadovus?. gaisras yra geras pavyzdys dėl bendrųjų gairių ir formulės.

Tikrai matyti microwaves101.com už Wilkinson pavyzdžių ir Wilkinson skaičiuoklė, kuri yra nemokamai atsisiųsti.

Prašome atsakyti, jei norite ką nors konkretus.

Linkėjimai,

Sibasis Das

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back