WiFi ir Zigbee aparatūros

S

siongboon

Guest
Sveiki, pagrindinių aparatūros Zigbee ir WiFi yra tas pats.? Ar galima naudoti tame pačiame kompiuteryje, tiek Zigbee ir WiFi? Ar fizinio sluoksnio? Aš esu atspėti, kad ZigBee, Bluetooth, WiFi yra naudojant tą pačią fizinio sluoksnio grandinės, bet aš neturiu jokių faktų, atsarginę jo kopiją. Protokolas yra skirtingi, bet yra tos pačios grandinės. Taip yra? Ačiū už jūsų rekomendacijas. Siong Boon

Aš negaliu pasiūlyti išsamų atsakymą, bet kartais WiFi ir Bluetooth funkcija yra pakuojami kartu. Dvi veikia toje pačioje dažnių diapazone ir gali pasidalinti antenos (bent jau kai kuriais atvejais). Nesu tikras, jie gali būti naudojami vienu metu, jei dalintis antenos. Aš mažiau susipažinę su Zigbee, tačiau tiki, tai taip pat naudoja tą patį dažnių spektro.

Labas ngmedaboard, Ačiū už jūsų pasidalijimas. Kai jūs sakote "supakuoti kartu", jūs turite galvoje paketą į IC lustą? Man įdomu, jei yra IC lustą, kuris gali veikti WiFi, Bluetooth ar net Zigbee? Jie neturi dirbti vienu metu. Įdomu, jei yra? Ačiū už Jūsų atsiliepimą. Bent dabar, aš manau, kad jis iš tiesų tikėtina, kad jos yra panašios tiek kaip. Jūs sakote, kad jie yra toje pačioje dažnių spektrą, todėl antenos gali būti dalijamasi. Kaip apie fizinio sluoksnio žingsnis didesnis nei antenos, man įdomu? Ačiū. Siong Boon

komunikacijos juosta yra tas pats, bet ne fizinio sluoksnio.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back