Wieloprocesorowy 8052 Interfacing

H

hifni

Guest
Dear All,
Ar kas nors gali man padėti apie sąsajos Daugialinijinis 8052 per nuosekliojo ryšio ...
Žinau, kad galima su režimu 2 / 3 serijos comm, bet kaip apie autobusų ryšį?

Aš sistema taip Meany metų.Jį sudarė kelios portable metu apklaustųjų su daugeliu ID jei nešiojamosioms norėjome conctac ten buvo, tai atsakymas ir kapitonas gaus duomenis iš jos.Į remanining bus hi varža ir atgal miegoti.Evrey metu norėjome pasikalbėti su vienu. Mes raiose CTS ar kito signalo, kad bus po jų visi. Tada jie bus klausytis ID transliavo mano kapitonas.Jei ID neatitiko nešiojamosioms ji signalas RTS. Į MASTER ..kitaip jis grįžti į miego

Jis tikrai dirbo labai gražiai kelerius metus ir šimtai comunication lopšiai gaminami ..Dabar lustų iš cygnal leisti šio tipo syncronous mBus ir manote, kad jie vadino. Todėl patikrinkite, ar juos

www.cygnal.com

Ačiū Eltonjhon ..
Aš šiek tiek supainioti apie TXD ir rxd linija ryšį tarp kapitono bei vergais, arba atvirkščiai ...
Gali būti galite aprašyti išsamiau apie autobusų ryšį ..

Rgds,

Į TXD cpu1 eina į RDX .. cpu2 todėl jei turite MASTER vienetas. Kapitonas TXD bus visiems procesoriais RXD (sako transliuojamos visiems) ..o todėl, kad kai kurių vieneto mano avarijos ar pūti ..Geriau sujungti MASTER RXD kaip daugelis eilutės BUFFERS (line drivers) kaip daugelis Slaves vienetų Jums Ir tai vairuotojas maitina RXD linija, jei kiekviena mikroorganizmų.Dabar.Šiame konfigūracijos.Visos Slaves vienetų TRXs yra prijungtas tik vienas vairuotojas ketina the RXD.
Jie gali būti ligically pridėtinės i tai ORED ..bet dont pamiršti tik vienas perduoda laiko.Šio tipo muliprocessor serijos ryšys
yra tipo Master ir Slave taip pat paragino FARMING ..vienas cpu yra atsakingas gauti duomenys (augintojai) arba kurie turi įtakos užduočių .. paprasta ir veikia ok!

Gebu suprasti Eltonjhon ....Kaip jei cpu1 tapti vergais ir cpu2 tapti kapitonas?Aš tai kaip apie autobusų ryšį, jei procesorius gali veikti kaip master and slave (Pakopinis ryšys)?

Ar kas nors žino apie idėją wieloprocesorowym komunikacijos taip:

1.CPU1 Serial0 uosto prisijungti prie PC serial port,
2.CPU1 Serial1 uosto prisijungimo prie Wieloprocesorowy Bendravimas Autobusų.
3.CPU2 Serial1 uosto ir kitos procesoriaus prisijungti prie Wieloprocesorowy Bendravimas Autobusų.

Nr. Ne į FARMING nustatymai.Pasirinkti, kuris iš jų yra MASTER ..ir ji niekada pakeisti ..!

Klausyti darai wieloprocesorowym ryšių su nuoseklioji sąsaja gali būti nighmare ..Ji buvo skirta comunicate bewteen tik du įtaisai.Look a cygnal 51 lustai jie mBus bet syncronous ir leisti MULTIPROCESOR comunication.Mes darome su serijos asyncronous jungtys gali būti padaryta tik žetonų ir tai bus labai didelis į protokolą. Ūkininkavimas yra paprasčiau, nes visi vienetai vergais, kad jie negali prašyti comunication ..Tačiau yra viena, kuri yra MASTER, kad apklausa juos siųsti arba gauti duomenis!

Gerai ...i get it all ....I'll Ċek į cygnal 51 ...

"FARMING KONFIGŪRACIJA" netinka mano projektavimo specifikacijos ...

Ar turite kitą sprendimą?

hifni rašė:

Dear All,

Ar kas nors gali man padėti apie sąsajos Daugialinijinis 8052 per nuosekliojo ryšio ...

Žinau, kad galima su režimu 2 / 3 serijos comm, bet kaip apie autobusų ryšį?

Max Hifni,
Aš žinau, tai labai pavėluotai, bet aš pamačiau žinutę.Aš galvojau apie tą patį: keletas Peer to peer 8052s sahring vieną autobusą.
Šią mintį aš mačiau knygą pavadinimu "galutinį žodį dėl 8051".Buvo taip:
Norėdami daugiau dviejų signalų, kad galite pasirinkti, kuris iš jų patenka į 8052 RXD tai padaryti: sujungti kiekvieno įėjimo su viena bendra I / O pins dėl IR vartai, imtis o / p į ir vartai ir sujungti juos su AR vartai, O / P OR vartai eina į RXD pin.

Norėdami išsiaiškinti: norite 8052 No1 gauti iš bet kurio kompiuterio arba 8052 No2:
priimti 8052 No2 TXD ir P0.0 dėl IR vartai
imtis PC TXD ir P0.1 dėl IR vartai
imtis O / p iš dviejų ir vartai į AR vartų.
Operacija bus taip:
Jei įdėti nuliui P0.0 tada 0 ir NO2 TXD = NULINĖS
Jei įdėti vieną P0.0 1 ir NO2 TXD = No2 TXD
Taigi klausytis vienas iš sąnaudų (PC arba No2) pateikė 1 dėl jos P0 pin, ir nulinis dėl kitų įvesties P0 Kaisčiai.išėjimo į IR vartų bus kokio šaltinio (PC arba No2) sako, o / p nuo kitų ir vartų bus NULINĖS, "nulis" ir "Message" eikite į AR vartai su produkcija yra "Pranešimas "į RXD pin.
pirmiau gali būti pratęstas daugiau kaip du įėjimai.

PS Kas sako, a nuotrauka verta tūkstančio žodžių buvo nusispjauti teisės!Norėčiau galėtų siųsti schema iš knygos (kurias galima rasti internete šiuo keliu, pabandykite google).

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back