A
Azulykit
Guest
Aš norėčiau pasiūlyti diskusiją thread:Kas yra pagrįstas kompiuteryje HFSS (numatyti versija 11) modeliavimas?
Kelios rekomendacijos vadovautis:
Įtraukti kaina ($$$) į palyginimo.
Tarkime, kad žmogus yra todėl pirkti, o ne įmonės.
Jei išlaidos nebuvo susijusios, kas būtų mašina atrodo?
Paaiškinkite, už rekomendacijų motyvus.
Sąrašas svarbios savybės.
Stenkitės vengti "Mano kompiuteris yra geresnis už tavo, todėl ten!"ir "Tai yra geriausias!"tipo atsakymus.Kaip atskaitos taškas:
Iš viso išlaidų 2.000 $ iki 4.000 $ diapazone.
Feel free to skirtis, bet paaiškinkite kodėl.
OS MS XP Pro 64 bit
Processor 64-bit Xeon 3,2 GHz vieną procesorių
(tai antrasis padėti? Bet yra kaina Hit už kelių procesorių licencijos ar būtų daugiau RAM būti geresnis pasirinkimas?)
FSB 800 MHz
4 GB RAM (Ar mes norime / reikia ECC?)
L1 16 KB
L2 cache bent 1 MB
Aptarti Good, The Bad, ir kiekvieno Ugly.Pavyzdžiui, vienas aš minėto turi ventiliatorius, kad skamba kaip dulkių siurblys.Kad sugauti mane nustebinti ir sukeliamas jo susierzinimas.Dabar aš paklausti apie garso ir aušinimui ir šilumos išsklaidymo bet langelis, aš manau.Jis taip pat įkaista kambarį, kai jis yra.Abi savybės sugauti mane nustebinti ir norėčiau nuėjo kita kryptimi, jei aš supratau, kad buvo taip, šiame langelyje dirbo.
Mėgstu citata: "Mokykitės iš svetimų klaidų, jūs neturite laiko, kad jie visi save.
Kelios rekomendacijos vadovautis:
Įtraukti kaina ($$$) į palyginimo.
Tarkime, kad žmogus yra todėl pirkti, o ne įmonės.
Jei išlaidos nebuvo susijusios, kas būtų mašina atrodo?
Paaiškinkite, už rekomendacijų motyvus.
Sąrašas svarbios savybės.
Stenkitės vengti "Mano kompiuteris yra geresnis už tavo, todėl ten!"ir "Tai yra geriausias!"tipo atsakymus.Kaip atskaitos taškas:
Iš viso išlaidų 2.000 $ iki 4.000 $ diapazone.
Feel free to skirtis, bet paaiškinkite kodėl.
OS MS XP Pro 64 bit
Processor 64-bit Xeon 3,2 GHz vieną procesorių
(tai antrasis padėti? Bet yra kaina Hit už kelių procesorių licencijos ar būtų daugiau RAM būti geresnis pasirinkimas?)
FSB 800 MHz
4 GB RAM (Ar mes norime / reikia ECC?)
L1 16 KB
L2 cache bent 1 MB
Aptarti Good, The Bad, ir kiekvieno Ugly.Pavyzdžiui, vienas aš minėto turi ventiliatorius, kad skamba kaip dulkių siurblys.Kad sugauti mane nustebinti ir sukeliamas jo susierzinimas.Dabar aš paklausti apie garso ir aušinimui ir šilumos išsklaidymo bet langelis, aš manau.Jis taip pat įkaista kambarį, kai jis yra.Abi savybės sugauti mane nustebinti ir norėčiau nuėjo kita kryptimi, jei aš supratau, kad buvo taip, šiame langelyje dirbo.
Mėgstu citata: "Mokykitės iš svetimų klaidų, jūs neturite laiko, kad jie visi save.