Web Server

A

AkisSoftware

Guest
Labas.

Aš noriu, kad serveryje.noriu prisijungti prie šio serverio pusėje prie interneto.kaip modemo konfigūracijos puslapyje.pakeisti kai kurias taisykles.pavyzdžiui, atidaryti arba uždaryti Kontaktai.

Please help me ...Nuoširdžiausi linkėjimai

Dear Friend AkisSoftware,
Download YouTube Video Apache: --http://www.youtube.com/watch?v=-r2JnmaWtck
Nuoširdžiausi linkėjimai.

Labas,

Man neaišku su jūsų klausimą.Yra keletas žiniatinklio serverio, galite naudoti - Apache, IIS.Tiesiog paieškos internete ir jūsų galima rasti vadovėliai apie tai, kaip jį įdiegti.

Ačiū.

aš žinau, dabar aš darau klaidą ...Atsiprašome už visus ...

Noriu interneto serveryje, bet ne kaip ISS arba apache ...Noriu elektros grandinė ir aš įdėti mažas HEX kodus į mikroschemą ...

ir aš prisijungti prie šio iš kitos pusės IP adreso sistemą.I padaryti kai daro ..kaip buvo įjungti arba išjungti ir matau kitą pusę ...

nuoširdžiausi linkėjimai

Taip pat esu suinteresuotas to daryti, jei norite, galiu padėti ir aš žinau, kai interneto serveris mikrovaldiklį egzistavo, bet niekada nenaudojo jų taip, kaip man gali padėti u ir tai man malonu, taip pat grynųjų galite rasti gerą interneto serveryje open source ir i know u can naudojama mikroschema, šioje svetainėje mikroschemą.COM galite rasti labai gera pamoka "ir integriniai mikrovaldiklių ir TCP / IP, jei norite susisiekti su manimi haerifar (at) yahoo.com

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back