WCDMA

A

amitdegada

Guest
HI!

Aš besivystančiose WCDMA priimdami į FDD režimas.

Leiskite man žinoti, ar ji privaloma perduoti bendrą bandomąjį kanalas (CPICH) jeigu turiu pirminę ir antrinę sinchronizacija kanalas veikia?

Jeigu atsakėte teigiamai, gali kas nors žino, kurios šiek tiek modelio turėčiau naudoti?Ar galiu naudoti bet atsitiktinai bitų modelis?

Taip.Tai yra pagrindinis šifravimo kodas yra pateikiamas valstybės narės per bendrą bandomąjį kanalą.Bet kadangi šis imitavimas galite praleisti jį.Skaityti 3GPP standartas TS.25.213 v3.6.0

Hope that helps

Do you mean, kad CPICH yra naudojami siekiant suteikti informaciją, kurios šifravimo kodą, kad valstybės narės turėtų naudoti dekodować?

Jeigu aš perduoda visus bandomuosius bitų "1", tai gerai?nes noriu baigti visą priimdami.

Ir tarkime jei aš praleisti šį CPICH, ji veikia nuo imtuvo pusės dizainą?Aš ne dizaino dar imtuvas.

Ar tikrai galite perduoti 1 arba 0, nes gale jums reikės žemėlapis šių loginių reikšmių fizinių vertybės yra / -1 dalis (planas jokiu būdu norėtumėte)

Dabar galite praleisti Bandomieji kanalą, nes imituoti, kad jūsų VN šifravimo kodą.I dont think galėtumėte pastatytas imtuvas, kuris bandys rasti kodavimo kodas pati (jūsų modelis bus labai sudėtinga, pabandykite tai tik tada, kai turite daug laiko)

Beje mūsų grupė Yahoo vaikinas nori dirbti WCDMA imitavimą, jei jus domina tada arba prisijungti prie grupės "telecom_research" ar aš jums savo elektroninio pašto adresą asmeninįpranešimą, kad būtų galima su juo susisiekti.I'm kinda busy šių dienų ir cant sau leisti pradėti paaiškinti nuo pradžių.

Taip pat, jei gerai Simulink, turėtume pradėti sriegis padėti Simulink.What do you say?Kartais net Turiu neteisingus rezultatus.

Ačiū už atsakymą .....

Aš dirbsiu dėl savo patarimus.prašome teikti elektroniniu paštu ID asmeniui, kad jūs kalbate apie.Aš su juo susisiekti.

Iš tikrųjų aš pradėjau dirbti su Simulink tik, bet tai manau, kad Simulink nėra gera priemonė, kaip signalas, nuosavybės pokyčių kada važiuoti iš vieno stulpelio į kitą bloką ir šiek tiek laiko problema atitikimas mėginių ėmimo dažnumą.Thats why norėčiau MATLAB kodavimo daugiau nei Simulink nors Simulink yra geras realiu laiku ..

Aš nesu labai daug patirties Simulink, tačiau mes galime pradėti pokalbio, susijusių su MATLAB kodavimas.

Kažkas negerai su "My Yahoo", "I cant prisijungti, kad turiu siųsti žinutę jums narys Zafi kvailys, jis pakvies jus ir taip pat pateiks jums asmens elektroninio pašto numeris.Jis bus perduoti Jums savo pranešimą

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back