Wavlet Vaizdo apdorojimo klausimas

F

Foufou

Guest
gali kas nors pasakyti man, kaip aš galiu išskaidyti vaizdą į aproximation ir detalės naudojant Le Gall filtrą MATLAB mano

DWT ateina su MATLAB ir jei ir turi bangelių rinkinį ir gali jį naudoti tiesiogiai arba pabandyti "WaveLab" google

Kai informacija u. Matlab kodas: h ** p: / / www.owlnet.rice.edu/ ~ elec301/Projects02/artSpy/matlab.html (DWT, kodas) h ** p: / / www.mathworks.com / matlabcentral / fileexchange / loadFile . daryti? objectId = 12581 & objecttype = failo (PROGRAMA išskaidyti vaizdą, suspausti ją, REKONSTRUKCIJOS atliekama) Tikiuosi, kad tai naudinga!

hi, galite naudoti šias m failus: wavedec2 už vilnelių dekompozicijos ir waverec2 už vilnelių rekonstrukcijos. Jūs taip pat galite gauti informacijos koeficientai šią mfile: detcoef2 ir suderinimo koeficientai šį vieną: appcoef2 Žinoma u turi turėti bangelių rinkinio

hi, galite naudoti šias m failus: wavedec2 už vilnelių dekompozicijos ir waverec2 už vilnelių rekonstrukcijos. Jūs taip pat galite gauti informacijos koeficientai šią mfile: detcoef2 ir suderinimo koeficientai šį vieną: appcoef2 Žinoma u turi turėti bangelių rinkinį, bet aš paprašiau legall filtras MATLAB,

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back